Posteljni nadvložki in jogi rjuhe za posteljo

Poleg ležišč, postelj iz masivnega lesa, letvenih dnov, masivnih posteljnih okvirjev in vzglavnikov so vam pod blagovno znamko Slovenska postelja na voljo tudi posteljni nadvložki in jogi rjuhe za posteljo iz različnih materialov. Tako posteljni nadvložek kot rjuha dodatno ščitita ležišče in nudita uporabniku še več udobja. Poleg nadvložkov in rjuh so vam v podjetju Postelja d.o.o. na voljo tudi visoko kakovostne prešite odeje iz različnih materialov.


Tanjši posteljni nadvložki za zaščito – hitro in enostavno čiščenje

Kadar potrebujete nadvložek za posteljo, ki bo zaščitil vaše ležišče pred telesnimi tekočinami, vam priporočamo tanek posteljni nadvložek, ki ga lahko operete v pralnem stroju. Na voljo so posteljni nadvložki iz različnih materialov, npr. iz sintetike in bambusa, nekateri pa so prešiti z mešanico bombaža in posebnih vlaken, ki odvajajo statično elektriko. Pri nas dobite tudi poseben posteljni nadvložek iz t. i. ekolastik tkanine, ki nudi popolno bakteriološko zaščito, odvaja toploto, ki nastaja pri dolgotrajnem ležanju, preprečuje alergije, ne prepušča telesnih tekočin, virusov, bakterij in pršic, zato je tovrsten nadvložek za posteljo namenjen predvsem oddelkom intenzivne nege. Nad vse posteljne nadvložke pa seveda namestite naše jogi rjuhe za posteljo in tako je spanec še udobnejši.

 

Posteljni nadvložki


Debelejši posteljni nadvložki – udobnejši in prijetnejši spanec

Posteljo lahko spremenite v prijetnejšo in udobnejšo z nekoliko debelejšimi posteljnimi nadvložki. Tak posteljni nadvložek služi predvsem regulaciji temperature in odvajanju vlage, zato se ponoči ne potite in vas ne zebe. Izdelani so lahko iz volne, ki je odličen regulator temperature (merino, eko), nekateri so s spodnje in zgornje strani prešiti z bombažem. V naši ponudbi je tudi nadvložek za posteljo iz volne merino, ki je narejen v obliki jogi rjuhe za posteljo, zato je uporaba še enostavnejša. Tudi kadar je vaše ležišče pretrdo in ne nameravate kupiti novega, so posteljni nadvložki idealna rešitev. Pomembno je tudi dejstvo, da so skoraj vsi naši posteljni nadvložki (tudi debelejši) in jogi rjuhe pralni v pralnem stroju. Izjema so le nadvložki iz lateksa, pene in spominske pene različnih debelin, ki vašo posteljo spremenijo v udobno ležišče.


Postelja | Posteljni nadvložki, posteljni nadvložek, nadvložek za posteljo, rjuhe za posteljo, jogi rjuhe – povezave do naše spletne strani:

•    Posteljni nadvložki
•    Posteljni nadvložek
•    Nadvložek za posteljo
•    Rjuhe za posteljo
•    Jogi rjuhe

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
Posteljni nadvložki, posteljni nadvložek, nadvložek za posteljo, rjuhe za posteljo, jogi rjuhe
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA