Pregrinjala – izberite zračno, toplo in udobno posteljno pregrinjalo

V podjetju Postelja d.o.o. izdelujemo vzmetnice, žimnice, posteljnino ter prešite odeje in pregrinjala iz kakovostnih naravnih in sintetičnih materialov, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne potrebe in okuse. Posteljno pregrinjalo nas prekrije kakor druga koža, podobno kot prešita odeja. Zračnost pregrinjala mora omogočati prevajanje naše telesne temperature in vlage. V nasprotnem primeru nam namreč pod odejo postane prevroče, zato pregrinjalo odkrijemo in naše prepoteno telo izpostavimo hladnemu zraku. To pa lahko povzroči neljube posledice za naše zdravje, lahko se celo prehladimo.

Posteljno pregrinjalo

Izberite posteljno pregrinjalo iz volne MERINO

Ljudje približno tretjino svojega življenja prespimo in pomembno je, da se v tem času tudi zares odpočijemo in okrepčamo. Da bi se izognili opisanim težavam, ki jih lahko povzroči neustrezno pregrinjalo za posteljo, moramo zato izbiri posteljnega pregrinjala nameniti posebno pozornost. Naše posteljno pregrinjalo mora biti toplo, zračno in udobno, prilagajati se mora temperaturnim spremembam, uravnavati vlago ter imeti antialergijsko zaščito. Najbolj priporočljiva so volnena pregrinjala, saj je volna odličen regulator temperature. Poleg tega pa pregrinjalo poskrbi, da se med telesom in ležiščem ne nabira vlaga. Posteljno pregrinjalo iz volne MERINO je najboljša izbira pregrinjala za vašo posteljo. Dobra alternativa pa je tudi pregrinjalo za posteljo, izdelano iz domače jezersko-solčavske volne, predelane po BIO postopku.

 

V ponudbi tudi bombažna in sintetična pregrinjala

Bombažno posteljno pregrinjalo Soča ima polnilo iz čistega bombaža, to pa je prešito z 100-odstotnim gosto tkanim BIO bombažem. Pregrinjalo za posteljo Hospital pa je polnjeno s 100-odstotno sintetiko, ki je prav tako prešita z gosto tkanim bombažem. Tako Soča kot Hospital sta na voljo tudi kot dvojno letno-zimsko posteljno pregrinjalo. V toplejših mesecih tako uporabite le en sloj pregrinjala, v hladnejših pa oba sloja spnete s spenjači in tako dobite primerno debelino pregrinjala.

 

Izboljšajte si kakovost spanca in izberite prešite odeje in pregrinjala podjetja Postelja d.o.o. Vabljeni na našo spletno stran!

 

Postelja d.o.o. | Pregrinjala, posteljno pregrinjalo, pregrinjalo za posteljo – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
pregrinjala, posteljno pregrinjalo, pregrinjalo za posteljo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA