Otroška postelja – zibajoča posteljica | Otroški vzglavnik, vzmetnice in postelje

V podjetju Slovenska postelja poskrbimo tudi za vaše malčke – v ponudbi imamo otroške furnirane in masivne postelje ter vzmetnice različnih oblik in dimenzij. Za najmlajše je na voljo otroška zibajoča posteljica Klemen, ki je bila leta 2008 na ljubljanskem pohištvenem sejmu izbrana za najboljšo otroško zibko. Za malo večje otroke pa imamo pester program posteljnih okvirjev, kjer se bo zagotovo našla tudi otroška postelja za vašega otroka. Poleg ležišča pa si lahko izberete tudi otroški vzglavnik – Muc Unico, ki je zaradi manjše dimenzije primeren za otroke.

 

Otroška zibajoča posteljica Klemen

Posteljica je izdelana iz visokokakovostnega 100-odstotnega bukovega oljenega lesa. Na vsaki strani posteljice je vgrajeno prozorno pleksi steklo, zato otroka ves čas vidimo. Ker je zibka obešena na tekstilne nosilce, se lahko tudi zaziba. Če se bo vaš otrok prebudil in začel premikati, bo s tem povzročil rahlo nihanje posteljice, ki ga bo umirilo.


Primeren otroški vzglavnik za zdravo hrbtenico

Na kakovost spanca pa vpliva tudi vzglavnik za otroške postelje. Pri izbiri moramo biti pozorni na to, da nam bo vzglavnik pravilno podpiral vrat, in sicer tako, da bo hrbtenica v predelu vratu ravna. Ko ležimo na hrbtu, je pomembno, da hrbtenica ohrani svojo naravno krivuljo. To je še posebej pomembno pri otrocih, saj ti še rastejo. Pri izbiri pa je treba upoštevati tudi višino in telesno težo otroka ter njegove položaje spanja.

 

Otroški vzglavnik

V našem podjetju vam bomo odločitev za primeren vzglavnik olajšali, saj se naši vzglavniki vašim potrebam in potrebam vaših otrok prilagajajo z različnimi oblikami in materiali. Kakovost spanja vašega otroka boste tako lahko izboljšali z vzglavnikom Muc Unico otroški, ki je zaradi manjših dimenzij namenjen ravno otrokom.


Otroški vzglavnik Muc Unico tudi antialergijski

Otroški vzglavnik Muc Unico je tudi antialergijski vzglavnik. Polnilo v njem lahko prilagajate sami – v ta namen je priložen mošnjiček, ki vsebuje dodatno polnilo. Vzdrževanje je preprosto: po potrebi ga operemo ročno ali v pralnem stroju, posuši pa se izjemno hitro, saj polnilo ne absorbira vode.

Vljudno vabljeni na našo spletno stran!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
otroška postelja, otroška posteljica, otroški vzglavnik, otroške vzmetnice, otroške postelje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA