Lesene postelje s predali iz masivnega bukovega in smrekovega lesa

 

Izdelava lesene postelje v podjetju Postelja d.o.o. je kakovostna, saj smo pri izbiri materialov pozorni na kakovost lesa, predvsem na njegovo trdnost in obstojnost. Naše lesene postelje so izdelane iz masivnega bukovega ali smrekovega lesa, v ponudbi pa imamo tudi tapecirane postelje.


Pri izdelavi postelj uporabljamo preizkušeno in zelo močno kovinsko okovje. Postelje iz masivnega lesa imajo kljub morebitnim selitvam dolgo življenjsko dobo. Masivna postelja je največ, kar lahko storite, da ste tudi med spanjem korak bliže naravi in dobremu počutju.


Les, ki je uporabljen za izdelavo postelj, navadno raste na višjih nadmorskih višinah. Les je naraven, zdravju in okolju prijazen material in ga je mogoče tudi reciklirati.

 

 

Lesene masivne posteljeMasivna postelja po meri vaših želja

Ljudje v postelji preživimo skoraj tretjino življenja, zato izbira primernega ležišča in vzmetnice nikakor ne sme biti prepuščena naključju ali zgolj estetski plati. Dober in sproščujoč spanec, ki je odločilnega pomena za dobro počutje skozi ves dan, vam bo zagotovila naša masivna postelja.
Izdelava lesene postelje po meri je odlična rešitev za manjše prostore in niše, za otroške ali garderobne sobe. Masivna postelja pa je primerna tudi za velike in razkošne spalne prostore, katerih videz lahko popolnoma izenačimo z videzom spalnice.


Cena postelje po naročilu je popolnoma odvisna od vas in vaših želja ter seveda zahtev danega prostora. Lesene postelje lahko po vaših željah dopolnimo tudi s številnimi dodatki, kot sta na primer predal ali pa tretja stranica. Med po meri izdelanimi posteljami, so zelo iskane zakonske postelje s predali.

 

 

Postelje s predali za več shranjevalnega prostora

Vse bolj priljubljene, še zlasti v manjših spalnicah, kjer potrebujemo nekaj več prostora za shranjevanje, so postale postelje s predali. Vsi, ki bi radi prostor pod posteljo maksimalno izkoristili, boste zagotovo navdušeni nad modeloma Mira in Bio, pri katerima je mogoča izvedba z enim ali dvema samostojnima predaloma na koleščkih.

Pri izdelavi lesene postelje s predali se lahko odločate med različnimi možnostmi.

Dva podposteljna predala lahko izdelamo na naslednje načine:

  • dva predala na levi;
  • dva predala na desni;
  • dva predala spodaj z odpiranjem na stran;
  • dva predala spodaj z odpiranjem na čelno stran postelje;
  • lahko pa vam izdelamo štiri predale (s stranskim odpiranjem).
 

Izberite masivne lesene postelje in vnesite v vaš dom toplino in pridih narave. In ker masivna postelja navadno ni edino, kar imamo v spalnici, vam lahko izdelamo tudi ostalo spalnično pohištvo.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani.

 


Postelja d.o.o. | Izdelava posteljnih okvirjev

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
lesene postelje, masivna postelja, postelje s predali
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA