Postelje za otroke vseh starosti

Podjetje Postelja d.o.o. vam poleg otroških žimnic in vzmetnic ter posteljnine lahko ponudi tudi postelje za otroke, izdelane iz masivnega bukovega in smrekovega lesa, ter tapecirane postelje. Postelje za otroke so na voljo v vseh želenih dimenzijah, lahko pa vam izdelamo posteljo po naročilu na podlagi priložene slike ali načrta z opisom. Po želji vam izdelamo tudi celotno spalnico oziroma otroško sobo.

 

Pri izbiri materialov smo pozorni na kakovost lesa, predvsem na njegovo trdnost in obstojnost. Les je naraven, zdravju in okolju prijazen material, možno pa ga je tudi reciklirati. Postelje iz masivnega lesa imajo dolgo življenjsko dobo, kljub morebitnim selitvam.

 

Otroška zibajoča posteljica Klemen je namenjena vašim najmlajšim. Za malo večje otroke pa lahko izbirate iz pestrega programa posteljnih okvirjev, kjer boste zagotovo našli primerno otroško posteljo. Prav tako boste pri nas lahko dobili otroško posteljnino, odejo in pregrinjalo za posteljo. Na voljo pa so tudi kakovostni vzglavniki za otroke, saj je tudi od teh odvisna kakovost spanja.

 

Otroška zibajoča posteljica Klemen

Otroška zibajoča posteljica Klemen je izdelana iz visokokakovostnega 100-odstotnega bukovega oljenega lesa. Prozorno pleksi steklo, ki je vgrajeno na vsaki strani posteljice, omogoča, da lahko otroka ves čas vidimo. Zibka je obešena na tekstilne nosilce in ko se otrok prebudi in začne premikati, s tem povzroči rahlo zibanje, ki ga spet umiri.

 

Postelje za otroke

 

Naj vam odločitev za nakup te unikatne postelje za otroke olajša tudi podatek, da je bila otroška zibajoča posteljica Klemen leta 2008 na ljubljanskem pohištvenem sejmu izbrana za najboljšo otroško zibko.

 

Vzglavniki za otroke – otroški vzglavnik Muc Unico

Ko izbiramo vzglavnik, tako zase kot za svoje otroke, moramo biti najbolj pozorni na to, da bo pravilno podpiral vrat oz. da bo hrbtenica v predelu vratu ravna. Pri ležanju na hrbtu mora hrbtenica ohraniti svojo naravno krivuljo, kar je še posebej pomembno pri otrocih, saj ti še rastejo. Da se jim bodo vzglavniki za otroke čim bolj prilegali, je treba upoštevati tudi višino in telesno težo otroka ter njegove položaje spanja.

 

Naši otroški vzglavniki so na voljo v različnih oblikah in materialih, zato se bodo popolnoma prilagajali potrebam vaših otrok. Še posebej pa vam priporočamo otroški vzglavnik Muc Unico, ki je zaradi manjših dimenzij namenjen prav njim.

 

Vabljeni na našo spletno stran!

 

Postelja d.o.o. | Postelje za otroke, otroška posteljica, vzglavniki za otroke – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
postelje za otroke, otroška posteljica, vzglavniki za otroke
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA