Zračna postelja je predpogoj za dober in krepčilen spanec

 

Zračna postelja, ustrezno letveno dno 90x200 in kakovostne vzmetnice proti pršicam so edino zagotovilo za dober spanec, ki si ga vsi želimo. Postelje po meri uporabnika ne pomenijo samo, da so zunanje dimenzije postelje takšne, kot si jo želite, ampak pomeni, da je celoten izdelek takšen, da vam je pisan na kožo: od velikosti do tega, da je postelja zračna do prave vzmetnice. Akcija podjetja Slovenska postelja vam bo omogočila ugodnejši nakup, obenem pa boste dobili kakovosten izdelek, ki bo prilagojen vašim potrebam. Izberite si postelje po meri in prave vzmetnice. Akcija vas čaka!

 

Zakaj je zračna postelja pomembna

 

Tako otrokom kot odraslim dober spanec zagotavljajo ustrezni spalni pogoji. Postelje po meri so ena od možnosti, ki vam zagotavlja, da boste imeli vse, kar potrebujete za dobro spanje: kakovostno posteljnino, letveno dno (90x200), posteljni okvir, predvsem pa ne pozabite na izbiro prave vzmetnice. Akcija, ki jih redno ponujamo svojim strankam, zagotavlja prihranek. Zračna postelja je posledica izbire pravih materialov, ki dihajo in uravnavajo temperaturo oziroma spalno klimo, tako da se med spanjem ne potite niti vas ne zebe. Zjutraj pa vstanete naspani in spočiti. Kako težko je, če temu ni tako, vedo tisti, ki imajo s spanjem težave.

 

Zračna postelja po meriPostelje po meri uporabnika

 

Zračna postelja, na kateri boste vedno dobro spali, pomeni neskončno željo marsikomu – predvsem ljudem, ki že vrsto let niso dobro spali, ker jim njihova postelja ne ustreza. Postelje po meri in prave vzmetnice (akcija), posteljnina in druga oprema, so edina rešitev, s katero si boste zagotovili prijetno spalno klimo. Izjemno pametna izbira so tudi vzmetnice proti pršicam. Te se namreč hranijo predvsem z odmrlo kožo, zato so postelje in oblazinjeno pohištvo kot nalašč za njihov razvoj. Zračna postelja in izbira prave vzmetnice (akcija) jim onemogočita razmnoževanje, zato ne boste imeli težav z alergijami. O tem, kakšna postelja je prava za vas, se posvetujte z našimi prodajalci in si zagotovite odličen spanec.

 

Slovenska postelja | Zračna postelja in izbira postelje po meri – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
Zračna postelja, postelje po meri, vzmetnice akcija, Vzmetnice proti pršicam, letveno dno 90x200
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA