Otroški jogi | Privoščite svojemu otroku kakovostno ležišče

Tako pri odraslih kot pri otrocih je ustrezno ležišče bistveno za dober in kakovosten spanec. Otroški jogi pa je še pomembnejši. Ne samo, da kakovosten jogi za otroško posteljo zagotavlja, da se bo vaš otrok dobro spočil in bo ves dan pripravljen na vragolije in učenje novih stvari, dobri otroški jogiji so pomembni tudi zato, ker ustrezno podpirajo razvijajoče se otrokove mišice, kosti in sklepe. Otroški jogi zato vedno izberite ob pomoči strokovnjaka, ki vam bo znal ustrezno svetovati. Za dodatno udobje in enostavno čiščenje pa poskrbi prevleka za jogi, ki jo ravno tako najdete v naši ponudbi.


Otroški jogi – lateks, pena ali naravni materiali – izbira je vaša!

Medtem ko so na trgu že vrsto let na voljo različna ležišča za odrasle, pa je otroški jogi oziroma jogi za otroško posteljo šele v zadnjih letih dobil potrebno pozornost. Otroški jogiji so namreč ravno tako pomembni za dober in kakovosten spanec, kot to velja za ležišča za odrasle. Tudi otroci so si med seboj zelo različni in otroški jogi se mora tem različnim potrebam prilagoditi. Pod blagovno znamko Slovenska postelja vam zato ponujamo različne tipe otroških jogijev in prevlek za jogi. Otroški jogiji iz spominske pene se odlično prilagajajo otrokovemu telesu in nudijo kakovostno oporo. Jogi za otroško posteljo iz naravnih materialov (gumirani iglani kokos, lateks) je nekoliko trši, najprimernejša pa je kombinacija z zračno posteljno podlogo. Zelo lahek in cenovno ugoden otroški jogi iz hladno pihane pene je mehkejši, lahko pa mu dodate tanko plast spominske pene.

 

Otroški jogi


Kakovosten otroški jogi + prevleka za jogi = kakovosten in miren otroški spanec

Vsi otroški jogiji blagovne znamke Slovenska postelja so na voljo v standardnih dimenzijah, lahko pa vam po vaši želji izdelamo tudi jogi za otroško posteljo poljubne velikosti. Za vse naše jogije so na voljo prevleke za jogi iz različnih materialov, ki so s treh ali štirih strani opremljene z zadrgo. Prevleke so pralne, antistatične in povečajo udobje. Ker gre za otroško posteljo, priporočamo, da otroški jogi opremite z nepremočljivo jogi rjuho ali nadvložkom.


Postelja
| Otroški jogi, jogi za otroško posteljo, otroški jogiji, prevleka za jogi – povezave do naše spletne strani:

•    Otroški jogi
•    Jogi za otroško posteljo
•    Otroški jogiji
•    Prevleka za jogi

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
otroški jogi, jogi za otroško posteljo, otroški jogiji, prevleka za jogi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA