Prevleka za jogi - antialergijske prevleke za odejo in jogi

Izbira prave prevleke za jogi

Prevleka za jogi je lahko različnih vrst, glede na sestavo, uporabljene materiale in uporabno vrednost. V glavnem se prevleke za jogi delijo v prešite in neprešite. Vsaka prevleka za jogi je opremljena z zadrgo na treh ali štirih straneh. Antialergijska prevleka je zaradi svojih antibakterijskih lastnosti primerna in povsem varna tudi za alergike.


Neprešita prevleka za jogi

Na voljo je neprešita prevleka za jogi iz bio bombaža, ki ne vsebuje barvil in belil in se zaradi elastične mreže odlično prilega obliki žimnice. Druga vrsta prevleke za jogi pa je iz mešanice bombaža in sintetičnih vlaken. Ta so obdelana s posebnim nanosom, ki zagotavlja izjemen antistatičen učinek. Takšna prevleka za jogi preprečuje nabiranje in navzemanje prahu iz prostora in nevtralizira obdajajočo elektrostatično energijo.


Prešita prevleka za jogi

Prešite prevleke za jogi so iz različnih materialov in kombinacij, toda združuje jih to, da je vsaka prevleka antialergijska. Izbira je pestra, saj je na voljo prevleka za jogi iz bio bombaža, iz sintetičnih vlaken mešanih z bombažem, s Smartcell vlakni, z bambusovimi vlakni in z ovčjo volno.


Najboljše prevleke za posteljnino

Ker je zdravje na prvem mestu, je antialergijska prevleka z učinkovitimi antibakterijskimi lastnostmi nepogrešljiv zaveznik pri premagovanju alergij. Prevleke za posteljnino morajo biti tako udobne in prijetne na dotik kot tudi zdrave in varne za naše dobro počutje. Pri nas so prevleke za odeje izdelane z najboljšimi materiali in zagotavljajo vrhunsko udobje. Naravna sestava omogoča izjemen komfort in prijeten počitek, poleg tega pa ostanejo prevleke za odeje dlje časa lepe.


Prevleke za jogi in posteljnino - široka ponudba!

Z namenom, da bi ugodili prav vsaki stranki, so nastale najboljše prevleke za odejo in jogi, ki ustrezajo najvišjim in najbolj naprednim standardom. Čisto vsaka prevleka za jogi je izdelana po vrhunskih kriterijih in je zato zelo trpežna.


Postelja | Prevleka za jogi - povezava do naše spletne strani: