Otroški vzglavniki – kakšen je primeren vzglavnik za otroke?

Otroški vzglavniki

Za odrasle je na trgu veliko različnih vzglavnikov iz različnih materialov in zlahka izberemo tistega, na katerem najlažje in najbolje spimo. Pri otroku je situacija nekoliko drugačna, saj otroški vzglavniki lahko pomembno vplivajo na razvoj otrokove hrbtenice, zato je treba skrbno izbrati. Predvsem pa lahko že pri majhnem otroku z napačno izbiro pride do slabega spanca in celo do bolečin v vratu. Ne nasedajte marketinškim akcijam, ki vas bodo skušale prepričati, da vaš otrok potrebuje anatomski otroški vzglavnik. V podjetju Slovenska postelja smo se odločili ponuditi izdelek, ki je antialergen in ga zlahka prilagodite otroku.

 

Kako izbrati otroški vzglavnik?

Otroški vzglavniki so precej časa pri dojenčku pravzaprav nepotrebni, saj dojenčki ležijo na ravni površini. Najbolj zanesljiv pokazatelj, da vaš otrok potrebuje vzglavnik za otroke, pa je položaj njegove glave in vratu. Položite otroka na bok in ga opazujte med spanjem. Če je njegova glava v ravni liniji s hrbtenico, je njegov položaj ustrezen. Če pa je otrokova glava nižje od hrbtenice in visi navzdol, pa otrok že potrebuje oporo pod glavo. Otroški vzglavniki seveda ne smejo biti previsoki ali prenizki. Najbolje bo, da približno izmerite prostor med koncem rame in vratom ter s tem določite, kakšna višina je potrebna. Nikakor pa ne pretiravajte ne z višino in ne s trdoto, saj boste tako naredili več škode kot koristi.

 

OTROŠKI VZGLAVNIK MUC UNICO

 

Otroški vzglavnik Muc UnicoOtroški vzglavniki Slovenske postelje

V našem programu je za otroško posteljo na voljo otroški vzglavnik, ki smo ga poimenovali Muc Unico. Je manjših dimenzij in je zato ravno pravšnji za otroke. Njegova prednost je tudi v tem, da lahko dodajate in odstranite polnilo in tako prilagajate njegovo višino. Ker vemo, da se otroški vzglavniki pogosto umažejo, je Muc Unico pralen in se obenem hitro suši, saj polnilo ne vpija vode. Obenem je vzglavnik za otroke antialergijski, zato bodo tudi bolj občutljivi otroci na njem trdno zaspali.

 

Slovenska postelja | Otroški vzglavniki, otroški vzglavnik, vzglavnik za otroke – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
otroški vzglavniki, otroški vzglavnik, vzglavnik za otroke
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA