Bombažna odeja ima številne prednosti

 

Bombažna odeja je še posebej dobra izbira za nekoliko toplejše mesece, saj je načeloma nekoliko lažja in hladnejša od volnenih odej. Poleg tega pa je bombaž znan tudi po tem, da odlično vpija znoj. Bombažno odejo je dovoljeno prati v pralnem stroju, zato je primerna za alergike, odlično pa se obnese tudi kot otroška odeja.

 

 

Kvalitetne bombažne in prešite odejePrešite odeje

Kvalitetne prešite odeje, ki vam jih ponujamo v podjetju Postelja, so narejene iz različnih materialov – iz volne, sintetičnih materialov, pa tudi iz bombaža. Bistvena prednost prešite odeje je, da je primerna tako v zimskem kot v poletnem času, saj namreč skrbi, da se telo ne bi pretirano ohlajalo ali segrevalo. S pomočjo kvalitetne prešite odeje se boste obenem rešili pretiranega nočnega potenja, ki izčrpa telo in povzroči izgubo pomembnih snovi, marsikdo pa se zaradi tega zbuja pogosteje, kot bi se sicer. Posledično se boste med spanjem manj pogosto odkrivali, kar pomeni, da je odločitev za zračno prešito odejo tudi odločitev za manjšo frekvenco prehladov.

 


Otroške odeje

Priporočljivo je, da so otroške odeje iz karseda naravnih materialov, saj je otroška koža precej bolj občutljiva kot odrasla, zato lahko hitro pride do različnih alergij. Bombažna odeja je zato primerna izbira tudi za otroke. Otroška odeja naj bo ustreznih dimenzij – torej ne prevelika in ne premajhna. V primeru, da se vaš otrok oziroma dojenček med spanjem pogosto odkriva, je smiselno razmisliti o menjavi otroške odeje za posebno spalno vrečo za mlajše otroke. Izbira otroške posteljnine je dandanes izjemno pestra, zato boste zagotovo našli najboljšo rešitev za vašega malčka. Seveda pa smo vam za nasvet vedno na voljo tudi pri podjetju Postelja, kjer vam ponujamo tudi garancijo za vse pri nas kupljene izdelke in možnost obročnega odplačevanja.

 

 

Bombažne odeje večjih dimenzij

V naši ponudbi bombažnih odej lahko najdete tudi bombažne odeje za zakonsko posteljo, na katere prisegajo številne stranke, medtem ko daje druga polovica prednost dvema ločenima pred enotno odejo za zakonsko posteljo. Tukaj seveda ni prave ali napačne rešitve – gre za stvar dogovora med partnerjema, katerega podlaga so različne spalne navade in potrebe. Kakorkoli se odločite, kakovost vam je pri nas zagotovljena v vsakem primeru!

 

 

Postelja, d.o.o. | Bombažna odeja za mirne noči brez potenja

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
bombažna odeja, otroška odeja, prešite odeje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA