Posteljnina naj bo udobna in zračnaPregrinjala

Glede na to, da precejšen del življenja prespimo, je udobno in zdravo spalno okolje izjemno pomembno. Poleg kakovosti ležišča, žimnice, vzglavnika, odeje ali pregrinjala na naš spanec vpliva tudi posteljnina oz. materiali, iz katerih je ta izdelana. Z zračno, udobno in prijetno posteljnino iz naravnih materialov se boste zbujali spočiti, polni energije in pripravljeni na izzive prihajajočega dne.


V podjetju Postelja d.o.o. vam je poleg vzmetnic in žimnic na voljo tudi kakovostna posteljnina iz naravnih in sintetičnih materialov v modernih vzorcih, ki bodo vaši spalnici dodali moderen pridih ter navdušili še tako zahtevne kupce. Kakovostna otroška posteljnina pa odlično dopolnjuje naš bogat otroški program.

 

Posteljnina iz naravnih materialov najboljša izbira

Pred nakupom posteljnine je dobro vedeti, kakšno velikost posteljnine potrebujemo in kakšnega posteljnega perila si želimo. Bombažna posteljnina je dobra izbira, če želimo trpežno posteljnino, enostavno za vzdrževanje. Lahko pa se odločimo tudi za posteljnino, ki je namenjena razvajanju, a je manj trpežna in bolj občutljiva za vzdrževanje.


Danes je na voljo pestra izbira posteljnine tako iz naravnih kot iz sintetičnih materialov, zato se je pred nakupom dobro pozanimati o bistvenih lastnostih teh materialov. Na prvem mestu je seveda njihov vpliv na zdravje, pomembni dejavniki pa so tudi trpežnost, način vzdrževanja in cena.


Najboljša izbira je posteljnina iz naravnih materialov, saj naravna vlakna dobro vpijajo vlago in so na otip prijetnejša od sintetičnih. Med njimi se najpogosteje uporabljajo bombaž, lan in svila.  

 

Posteljnina iz bombaža, lana in svile

Bombažna posteljnina je mehka in prijetna na otip ter je odporna proti mehanskim obremenitvam. Njeno vzdrževanje je preprosto in cenovno je sprejemljiva. Odlikuje jo izjemna sposobnost vpijanja vlage, zračnost in higieničnost.


V zadnjem času se je povečala tudi ponudba lanene posteljnine oziroma odeje, predvsem zato, ker nas v poletnih mesecih prijetno hladi, v zimskih pa greje.


Svila pa je naravni material, ki posteljnini daje značilen svilen lesk in hladen občutek na otip. Posteljnina iz svile je preprosto najboljša izbira za vroče poletne noči. Ker je svila hkrati naravni antialergen, se svilena posteljnina priporoča tudi astmatikom in ljudem, ki imajo težave z alergijami.

 

Iz naravnih materialov tudi otroška posteljnina

Ker želimo, da bi v zdravem in udobnem okolju spali tudi vaši otroci, je naša otroška posteljnina izdelana iz naravnih in zračnih materialov. Udobna in mehka otroška posteljnina bo vašega otroka nežno zazibala v krepčilen spanec. Obenem pa ga bo vrhunska otroška posteljnina zaščitila pred alergijami.

Vabljeni na našo spletno stran!

 

Postelja d.o.o. | Posteljnina, prevleke za posteljo, otroška posteljnina – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
posteljnina, otroška posteljnina, odeje, pregrinjala
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA