Vzglavniki – udoben in zdrav spanec zagotavlja pravi vzglavnik

 

Vzglavniki iz lateksaDa vam vzglavnik lahko nudi resnično udoben in zdrav spanec, mora izpolnjevati več zahtev. Biti mora udoben in prilagodljiv, med spanjem pa zagotoviti, da hrbtenica ostane v svoji naravni, ukrivljeni legi in da so ramena in vrat primerno podprti. Prav tako je pomembno, da ustreza vašemu spalnemu položaju. Vzglavnik tako izbiramo glede na obliko, spalni položaj, vrsto polnila in morebitne zdravstvene težave.
Oblika vzglavnika je lahko anatomska ali klasična. Vzglavniki anatomske oblike sledijo telesni strukturi, v prvi vrsti glavi, vratu in ramenom. Primerni so za spanje na boku in hrbtu. Klasičen vzglavnik izberejo tisti, ki radi spijo na trebuhu ali v kombiniranih položajih. Če najraje spite na trebuhu, potrebujete nizko, mehko vzglavje, da lahko vretenca ostanejo v naravnem položaju. Svetujemo vam nizek in raven vzglavnik, polnjen s svilo ali mikrovlakni, ki se prilagodijo vaši teži. Če spite na hrbtu, potrebujete višje in srednje mehko vzglavje anatomske oblike. Če najraje spite na boku, pa vaše telo potrebuje višje, čvrsto vzglavje anatomske oblike, ki bo ohranjalo vaše telo v poravnanem položaju. Če se med spanjem pogosto prestavljate iz enega položaja v drugega, potrebujete prilagodljiv vzglavnik, ki vam bo omogočal normalen spanec na boku, trebuhu ali na hrbtu. Najboljša izbira v tem primeru je srednje mehak vzglavnik s srednje visokim vzglavjem ter prilagodljivim in čvrstim polnilom.

Najpomembnejši del vzglavnika je vsekakor polnilo, saj vam to zagotavlja ustrezno podporo. Polnilo iz čiste volne, ki je naraven termoregulator, preprečuje prekomerno potenje, dobro vpija vlago ter nudi posebno udobje. Najbolj priporočljivo polnilo za vzglavnik pa je kombinacija volne in lateksa, pri kateri pridejo do izraza prednosti volne kot termoregulatorja in trajna elastičnost materiala.

 

Kakovostni in udobni vzglavniki za vso družino

 

V podjetju Postelja d.o.o. so na voljo kakovostni in udobni vzglavniki različnih oblik in materialov. Tako se lahko odločite za vzglavnik iz lateksa, volne ali sintetike. Vzglavniki iz lateksa imajo polnilo je iz čistega lateksa, narejenega po Talalay postopku. Vzglavniki so izredno udobni, zračni, antialergijski in v večini primerov tudi pralni, zato so primerni tudi za astmatike. Na voljo so različne trdote in dimenzije. V ponudbi so tudi otroški vzglavniki iz lateksa.
Če vas pestijo alergije ali astma, vam svetujemo, da se izogibate polnilom, v katerega se rade naseljujejo pršice (na primer puh). Namesto polnila iz lateksa ali volne vam svetujemo sintetično polnilo v obliki svaljkov, ki omogoča, da je vzglavnik pralen pri temperaturi do 60° C.

 

Obiščite našo spletno stran in kupite vzglavnik za zdravo spanje še danes. Vabljeni!


Postelja d.o.o. | Vzglavniki iz naravnih in umetnih materialov – povezave do naše spletne strani:

 

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
vzglavniki, vzglavniki iz lateksa, vzglavniki za astmatike, otroški vzglavniki iz lateksa
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA