Dostopna cena postelje po meri

Ortopedske postelje po meriBi želeli vaš dom opremiti z otroško posteljo po meri, pa vam to preprečujejo visoke cene? Potem se obrnite na nas! V podjetju Slovenska postelja smo predani izdelavi kakovostnih ležišč, pri tem pa vam svetujemo in upoštevamo vse vaše želje. Smo izkušen ponudnik visokokvalitetnih ležišč in prepričani smo, da bodo naša ležišča olajšala spanec tudi vam!

 

 

Kakovostna izdelava postelj po meri

Postelje po meri izdelujemo po vašem naročilu in tudi izven standardnih dimenzij. Ponujamo ugodne cene postelj po meri za najrazličnejše priložnosti: avtodome, navtiko, prosti čas, otroške postelje po meri in še več. Kako poteka proces izdelave postelje po meri?

  • Vi nam prinesete šablono ali pa le-to izdelamo sami na podlagi vašega načrta
  • Nato se izdela ležišče po vaši meri: vključno s posteljami nepravilnih oblik, enostranskih in pod kotom. Vi nam zaupate ideje, mi pa le-te spremenimo v resničnost!

 

Ortopedski vzglavniki in postelje

 

 

Cena postelje po meri za vsak žep

Bi želeli naročiti otroško posteljo po meri, posteljo za vaš avtodom ali zgolj uresničiti ideje o svoji sanjski postelji za vaš dom? Za ceno postelje po meri nam lahko pošljete povpraševanje na www.postelja.com. Na našem spletnem naslovu si lahko ogledate tudi kataloge, ki obsegajo celotno ponudbo. Med drugim ponujamo tudi ortopedske vzglavnike, vzglavnike za otroke, letvena dna, posteljnine, ipd. Obiščete nas lahko tudi v naših salonih po vsej Sloveniji.

 

 

Bogata zgodovina prodaj postelj po meri in drugih ležišč

Podjetje Slovenska postelja že od leta 1992 nabira izkušnje s prodajo ležišč in drugih izdelkov za prijeten spanec. V tem času smo navdušili nešteto zvestih kupcev in pridobili priznane certifikate, med drugim tudi certifikat Slovenski proizvod. Na naše izdelke prisegajo tudi v številnih organizacijah in institucijah po vsej Sloveniji - Terme Krka, Zdravilišče Laško, DSO Kočevje, Hotel Jelovica Bled, ZD Trebnje.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
postelja po meri, postelja po meri cena, otroška postelja po meri, ortopedski vzglavniki, vzglavniki za otroke
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA