Postelje s predali in vzglavniki za otroke v Slovenski postelji

Postelje s predali za otroke v široki ponudbi dobite pri slovenskem ponudniku ležišč in posteljnine, v podjetju Slovenska postelja. Nudimo vam številna ležišča in vzmetnice, posteljnino in vzglavnike odlične kakovosti, letvena dna, posteljne okvire ter tudi postelje za otroke. Vzglavniki za otroke in druga ponudba otroških ležišč je namenjena prav vašim malčkom ali pa že malo večjim otrokom, saj jim je prilagojena z velikostjo in materialom.

 

Postelje s predaliPostelje za otroke s predali za prihranek prostora

Vzglavniki za otroke Muc denimo so antialergijski in primerni za otroke zaradi manjših dimenzij. Ob strani imajo zadrgo za prilagajanje količine polnila svojim potrebam, sicer pa vzglavniki za otroke ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Po potrebi jih operemo ročno ali v pralnem stroju, prvič pri 40°C, nato pri 60°C. Ker polnilo ne absorbira vode, se suši razmeroma hitro. Postelje s predali pa vam pridejo prav kot uporaba postelje za otroke, saj tako prihranite ogromno prostora, ki ga za shranjevanje pridobite z ogromnim posteljnim predalom. Taka je denimo postelja Mira iz masivnega bukovega lesa, primerna za večjega otroka, lahko pa je izdelana tudi v velikosti zakonske postelje z dvema velikima predaloma za uporabo staršev. Postelje s predali so primerne predvsem za manjša stanovanja, kjer je nujna optimalna uporaba prostora.

 

Uporaba postelje s predali in druge spalne opreme prostorov

Poleg postelje s predali za otroke so vam na voljo tudi vzglavniki za otroke, pregrinjala, posteljnina in najboljši jogi, ki bo vašemu otroku omogočal prijetno spanje in naspane noči. Poleg tega so vam pri nas na voljo letvena dna, kvalitetna ležišča različnih materialov ter tudi ležišča yacht programa za navtiko in avtodome. Prodajna mesta Slovenske postelje so po celi Sloveniji in vam s kvalitetno ponudbo slovenskih proizvajalcev nudijo zagotovljeno zadovoljstvo. Oglasite se v najbližjem salonu, si oglejte pregrinjala, postelje in preostalo ponudbo ter izberite vaš najboljši jogi.

 

 

Slovenska postelja | Postelje s predali za optimalno uporabo prostora – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
Postelje s predali, postelje za otroke, vzglavniki za otroke
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA