Otroško-mladinske postelje in pogradi

Mladinske postelje in pogradi oziroma postelje za mladinske sobe včasih staršem povzročajo kar nekaj težav, saj so namenjene mladostnikom, ki niso več otroci in otroške postelje niso več zanimive, hkrati pa še ne potrebujejo oziroma ne želijo postelje za odrasle. Zato je najbolje, da se ob izbiri mladinske postelje najprej posvetujete z otrokom oziroma mladostnikom, kaj želi, in nato še sami precenite, kaj pravzaprav sploh potrebuje. Morda je prava rešitev za to 'vmesno' obdobje otroško-mladinska postelja, ki je primerna tako za otroke kot za najstnike.


Mladinske postelje za nadebudne najstnike

Ko otrok pride v najstniška leta, je čas za spremembo. Njegova otroška postelja postane premajhna in neudobna, izbira mladinske postelje ali pograda pa je kar velik zalogaj za starše. Mladinska postelja je namreč pomemben del najstnikovega življenja, saj mladostniki veliko več časa preživijo v svoji sobi kot otroci in postelje za mladinske sobe niso več namenjene le spanju, ampak tudi poležavanju. Poleg tega je tako za najstnike kot za otroke nujen nakup mladinske postelje, ki bo nudila odraščajočemu otroku ustrezno oporo, zato se o tem posvetujte s strokovnjaki. Najbrž je prav, da je mladinska postelja taka, da ustreza okusu vašega najstnika, vendar bodite pri tem pozorni tudi na njeno kakovost, ki jo najstniki navadno zanemarijo na račun modernega videza.


Postelje za mladinske sobe Slovenska postelja

Pod blagovno znamko Slovenska postelja so na voljo otroško mladinske postelje in pogradi različnih velikosti s pripadajočimi ležišči. Najstniki so navadno veliki zaspanci, zato je pri izbiri mladinske postelje pomembno tudi, kakšno ležišče in letveno dno boste izbrali. Ker imajo najstniki pri izbiri postelje za mladinske sobe pogostokrat zelo specifične želje in ker je mladinska postelja velikokrat nestandardnih dimenzij, lahko pri nas poleg klasične mladinske postelje za vas izdelamo posteljo iz masivnega lesa po vaših željah in načrtih. Tako bomo združili prijetno s koristnim: kakovostne mladinske postelje in pogradi bodo poskrbeli za kakovosten in sproščujoč spanec vašega najstnika, ta pa bo imel možnost, da si izbere natanko tak model postelje za mladinske sobe, kot si ga želi. Morda jo bo celo začel z veseljem postiljati!


Postelja | Mladinske postelje, mladinska postelja, mladinske postelje pogradi, postelje za mladinske sobe, otroško-mladinska postelja – povezave do naše spletne strani:

•    Mladinske postelje
•    Mladinska postelja
•    Mladinske postelje pogradi
•    Postelje za mladinske sobe
•    Otroško mladinska postelja

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
Mladinske postelje, mladinska postelja, mladinske postelje pogradi, postelje za mladinske sobe, otroško-mladinska postelja
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA