Otroške postelje različnih dimenzij, tudi za najmlajše

V podjetju Postelja d.o.o. se ukvarjamo s proizvodnjo vzmetnic, žimnic, posteljnih okvirjev in posteljnine. Naš bogat prodajni program dopolnjujejo tudi izdelki za otroke. Tako lahko pri nas dobite otroške postelje iz masivnega bukovega in smrekovega lesa, otroške vzmetnice in žimnice, pa tudi vso pripadajočo opremo, kot so otroška odeja, otroški vzglavnik in otroška posteljnina.


Pri izbiri materialov za izdelavo otroške postelje smo pozorni na kakovost lesa, predvsem na njegovo trdnost in obstojnost. Les je naraven, zdravju in okolju prijazen material, ki ga je možno tudi reciklirati. Za postelje iz masivnega lesa je značilno, da imajo kljub morebitnim selitvam dolgo življenjsko dobo.

 

Otroške postelje so na voljo v vseh želenih dimenzijah, prav tako pa vam lahko izdelamo posteljo po vaših željah. Za vaše najmlajše imamo v ponudbi otroško zibajočo se posteljico Klemen. Ker je zibka obešena na tekstilne nosilce, ta lahko zaniha. Ko se bo vaš otrok zbudil in začel premikati, bo s tem povzročil rahlo zibanje, ki ga bo umirilo in zazibalo nazaj v spanec.

 

Otroške posteljeOtroška odeja in otroška posteljnina iz različnih materialov

Poleg vzmetnice in vzglavnika h kakovosti otrokovega spanja pripomore tudi prešita odeja. Med spanjem naj bi odeja delovala kakor naša druga koža, zato moramo izbrati takšno pregrinjalo za posteljo oz. prešito odejo, ki bo dihala oz. prevajala telesno temperaturo in vlago tako, kot diha naše telo. Če prešita otroška odeja deluje tako kot naša koža, se otrok pod njo ne bo pregreval, prav tako pa se pod odejo ne bo bistveno spremenila vlažnost. To pomeni, da se otrok ponoči ne bo odkrival, ker bi mu bilo vroče.

 

V nasprotnem primeru lahko otroška odeja povzroči prekomerno potenje, zaradi česar se bo otrok ponoči večkrat odkril in zakril. Zaradi mokrega telesa se zelo hitro ohladimo, to pa negativno vpliva na naše notranje organe in kosti.

 

Da bi se izognili tem težavam, vam svetujemo, da izberete tkana volnena pregrinjala oziroma prešite odeje. Najboljša izbira je tkana odeja iz MERINO volne, dobra alternativa pa je odeja iz prešite domače jezersko-solčavske volne, predelane po BIO postopku, kar pomeni, da ne povzroča alergij, katerih vzrok je hišni prah. V ponudbi imamo tudi prešita bombažna in sintetična pregrinjala.

 

Obiščite nas in si izberite otroške postelje, vzmetnice, odeje, posteljnino in vzglavnike iz vrhunskih materialov. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

 
Postelja d.o.o. | Otroške postelje, otroška odeja, otroška posteljnina – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
otroške postelje, otroška odeja, otroška posteljnina
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA