Prešite odeje – bombažna in volnena odeja merino

Prešite odeje

Prešite odeje so tiste prave odeje, ki nas poleti hladijo, pozimi pa grejejo. V kolikor potrebujete torej kakovostno odejo za vse letne čase, ste pri Slovenski postelji postavljeni pred veliko in pestro izbiro prešitih odej, bombažnih in volnenih odej. V ponudbi imamo sledeč odeje:

•    Prešite odeje, letna ali zimska;

•    bombažne odeje in volnene odeje;

•    volnene odeje merino, polnjene s kakovostno merino volno;

•    prevleke za odeje

•    Prešite odeje za otroke

•    posteljnina in ostali dodatki.

Nudimo prešite odeje vseh dimenzij. Prešite odeje 200x200, 200x260, 140x200, 


Prednost zimsko-letne prešite odeje je v tem, da dejansko dobite dve odeji, ki ju pozimi lahko spnete in dobite debele prešite odeje, ki vas grejejo. Poleti pa odeji enostavno ločite in ostane vam mehka in hladna prešita odeja ter še ena odeja za goste. Prešite odeje so dandanes tako primerne za vse letne čase, na voljo pa so v več različnih dimenzijah, od enoposteljnih do francoskih dimenzij.

 

Bombažna odeja


Volnena odeja merino

Izdelki iz merino volne, tako tudi volnena odeja merino, ki jo najdete v naši ponudbi, se odlikujejo po odlični vpojnosti vlage, odporni so na prah in umazanijo, prešite volnene odeje merino pa so primerne kot letno pregrinjalo. V ponudbi se najde tudi pripadajoča prevleka za odejo in tudi vzglavniki iz merino volne. V primerjavi z normalno volneno odejo ali bombažno odejo je merino volna primernejša za ljudi z alergijami, volnene odeje so tudi toplejše. Tako volnene odeje kot tudi bombažna odeja je na voljo v vseh dimenzijah in s pripadajočo prevleko za odejo. Posebnost naše ponudbe pa je dejstvo, da so vse prešite odeje – tako bombažna in volnena – izdelane iz biološko pridelanega bombaža oz. volne.


Prešite odeje, prevleke in ostala ponudba Slovenske postelje

Ker si v Slovenski postelji prizadevamo za dober in zdrav spanec v celoti, poleg prešite odeje, vzglavnika in prevleke za odeje najdete še veliko drugih dodatnih pripomočkov za spanje. Od dejanskih postelj, dekorativnih in spalnih vzglavnikov, letvenih dnov in do posteljnih okvirov lahko najdete v našem salonu, prav tako si podrobnosti lahko ogledate na naši spletni strani. Če že iščete tiste pravo prešite odeje ali iščete bombažno odejo, se le oglasite pri nas in z veseljem vam bomo pomagali pri nakupu. Zdrav in globok spanec je pomemben, zato je prav, da za dober spanec uporabljate najboljše volnene ali bombažne prešite odeje, podjetja Postelja d.o.o.

Prešite odejeVPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
Prešite odeje, prevleka za odejo, bombažna odeja, volnena odeja, volnena odeja merino
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA