Otroške žimnice in jogi ležišča | Čiščenje žimnice – priporočljivo redno sesanje

Žimnica je blazina za ležanje, ki so jo v preteklosti največkrat polnili s konjsko žimo. Danes pa poznamo žimnice, ki imajo v svojem jedru polnilo iz lateksa ali pa različne vrste vzmetic. Razvoj tehnologije je omogočil tudi inovativne sisteme žimnic, kot sta kroglično ležišče in sistem Krka. Slovenska postelja se s proizvodnjo žimnic, vzmetnic in posteljnine posveča tudi našim najmlajšim. V našem prodajnem programu vam ponujamo otroške žimnice za dojenčke in malčke do 4. leta starosti. Na voljo so štirje modeli otroškega jogi ležišča: Matic, Barbara, otroški lateks in otroška žimnica HR.

 

Jogi ležišča


Posteljni sistem Krka – napredek v obliki novega tipa žimnice

Žimnica Krka je sestavljena iz več slojev raztegljivih žepastih vzmeti, lateksa, volne in bombaža. Ta sistem podpira telo povsem enakomerno in po vsej dolžini. Popolnoma se prilaga obliki telesa, zato je manjši tudi pritisk na vretenca hrbtenice. Prav zaradi te vloge je žimnica KRKA bistveno tanjša od tradicionalne žimnice. KRKA žimnica je zračna, izdelana je iz najbolj kakovostnih materialov in vam kot taka edina zagotavlja najudobnejše in zdravo spanje na mehkem ležišču, ki se vam prilega vso noč.


Čiščenje žimnice

Vaša žimnica bo precej čistejša, če boste vsaj enkrat mesečno z nje odstranili prah. Vsakič, ko zamenjate posteljnino, vam priporočamo tudi sesanje žimnice. Če se žimnica umaže, jo je treba očistiti s čim manj vode in čistila. To velja še posebej za otroške žimnice. Jogi ležišča denimo nikoli ne smete natopiti z vodo, saj se morda znotraj ne bo dobro posušil. Uporabite le nekaj mila in malo vode, nato pa površino dobro posušite s sušilnikom za lase. Čiščenja žimnice se lahko lotite tudi zjutraj, nato pa jo pustite, da se ves dan suši na soncu. Če je vaša žimnica vpila veliko tekočine, pa vam svetujemo, da najprej s suhimi krpami in brisačami poskušajte vpiti čim več tekočine – pri tem si lahko pomagate tudi s peskom za mačja stranišča. Nato pa jo nekaj dni sušite na soncu.

Za vse ostale informacije vas pričakujemo na naši spletni strani. Vabljeni!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
žimnice, žimnica, jogi ležišča, otroške žimnice, čiščenje žimnice
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA