Gume Nokian Tyres - zimske gume vrhunske kakovosti


Podjetje Nokian Tyres je edini proizvajalec pnevmatik na svetu, ki se osredotoča na zimske gumeNokian oziroma ki proizvaja pnevmatike predvsem za izjemno težke zimske in druge razmere, ki so izziv za vsako pnevmatiko. Zavedajo se, da je guma edini stik avtomobila s podlago in da so kakovostne pnevmatike temelj varnosti med vožnjo, ne glede na to za kakšno vozilo gre. Različne zimske gume Nokian (npr. WR D3 ) so namenjene različnim vrstam vozil, vsem pa je skupno, da so plod dolgoletnega proučevanja neprijaznih razmer na severu in nenehnih inovacij na področju tehnologije proizvajanja pnevmatik. Na Petrolu lahko zimske gumeNokian m+s dobite tudi na obroke.


Gume Nokian - varnost, vzdržljivost in prijaznost do okolja


Podjetje proizvaja zimske gume Nokian, ki se obnesejo tudi v najtežjih pogojih. Kar okrog 50 % denarja, ki ga namenjajo razvoju, porabijo za testiranje v realnih pogojih. Na takšen način so lahko nenehno v koraku s časom in ves čas lahko svojim strankam zagotavljajo resnično kakovostne zimske gume. Nokian Tyres je tudi eno redkih podjetij, ki nenehno skrbi za to, da so njihovi izdelki čim bolj okolju prijazni. Trajnostni razvoj vključuje tudi čim bolj okolju prijazne proizvodne procese in skrb za ustrezne delovne razmere. Odgovorno obnašanje do okolja potrjujejo tudi številni certifikati.

Zimske gume Nokian Zimske gume Nokian wr d3 na obroke


Zimske gume Nokian WR D3


Gume Nokian Tyres so namenjene različnim vrstam vozil. Zimske gume Nokian WR D3 so namenjene manjšim in srednje velikim osebnim vozilom. Najprimernejše so za tiste voznike, ki jim je varčna in varna vožnja na prvem mestu. Posebnost te pnevmatike so nagnjene in cikcakasto razporejene lamele profila, ki odstranjujejo vodo in plundro iz gume. Nokian Tyres je strokovnjak za zimske razmere, zato se te pnevmatike izjemne. Poleg tega omogočajo boljši oprijem ter posledično manjšo porabo goriva. S tem tudi manj onesnažuje okolje. Če si želite ogledati še druge pnevmatike v naši ponudbi, lahko to storite na naši spletni strani ali pa se oglasite v enem od Petrolovih bencinskih servisov ali servisnih delavnic Tip Stop Vianor.


Več lahko preberete na naši spletni strani!


Petrol | Gume Nokian, zimske gume Nokia, zimske gume Nokian WR D3, Nokian gume zimske - povezave do naše spletne strani:

- Gume Nokian
- Zimske gume Nokian
- Zimske gume Nokian WR D3
- Nokian gume zimske