Avtopralnica za tovornjake, avtobuse in osebna vozila

Redno skrbimo za čistočo našega voznega parka. Poskrbimo pa tudi za vaše tovornjake, avtobuse ali osebna vozila! Našo ponudbo prevozov in vulkanizacije dopolnjuje moderna avtomatska avtopralnica za tovornjake in ostala vozila. Naše avtopralnice se nahajajo po vsej Sloveniji.


Poskrbimo za vozni park vsakega prevoznika in voznika

Kot voznik se gotovo zavedate pomembnosti čistega in negovanega vozila. Čist in negovan tovornjak naredi dober vtis na vaše stranke in s poliranim avtobusom skrbite za zadovoljstvo vaših potnikov. In ker se tudi mi zavedamo, da je vaše vozilo tudi pomembna investicija, profesionalno poskrbimo za njegovo zunanjost ob vašem kratkem postanku pri nas. Naša moderna avtomatska avtopralnica za tovornjake, avtobuse in osebna vozila bo poskrbela za nežno čiščenje in poliranje zunanjosti vašega vozila. Od nas boste odšli zadovoljni, vaše vozilo pa bo videti kot novo!

Avtomatska avtopralnica za tovornjake, avtobuse in osebna vozila

Avtomatska avtopralnicaKot vesten gospodar redno skrbimo za čisto zunanjost in negovano notranjost vašega voznega parka. Avtomatska avtopralnica, ki smo jo montirali na naši lokaciji, nam omogoča hitro in temeljito čiščenje tovornih vozil in avtobusov. Če ste tudi vi na poti v Italijo, se vračate domov ali poslujete v naši bližini, vas vabimo, da se ustavite pri nas in poskrbeli bomo tudi za vaše vozilo. Naše vabilo velja, ne glede na to, ali gre za osebna vozila, kombinirana ali dostavna vozila, avtobuse ali tovornjake.

Več informacij o naši lokaciji, kontaktih in ostali ponudbi si preberite na naši spletni strani!

Petrol d.d. | Avtomatska avtopralnica za vsa vozila - povezave do naše spletne strani: