Nadstreški za avtomobile iz trpežne valovite polikarbonatne plošče

Nadstreški za avtomobile so namenjeni zaščiti vozila v različnih letnih časih in pred različnimi vremenskimi vplivi. Pri načrtovanju tega elementa morate zato razmisliti, kateri material bo zares kos tej nalogi. Obenem pa je za večino seveda pomembno to, da se avtomobilski nadstreški vizualno ujemajo z okolico. Za katero možnost se torej odločiti, da dobite resnično najboljšo kombinacijo lastnosti?

kovinski nadstreški za avto

Polikarbonatne plošče ali kovinski nadstreški za avto – kaj izbrati?

Za večino je ena glavnih dilem ta, ali je bolj smiselno izbrati polikarbonatne plošče, pri čemer je možna prozorna kritina ali barvna različica, ali pa so morda boljša opcija kovinski nadstreški za avto. Slednji imajo nedvomno določene odlike, vendar pa je njihova glavna težava ta, da začnejo zaradi pogoste izpostavljenosti vlagi postopoma rjaveti, hkrati pa obstaja nevarnost luščenja barve. Za povrh je material nekoliko težji, kar pomeni, da bo montaža zamudnejša in napornejša, kot če bi izbrali polikarbonatne plošče. Te predstavljajo tudi glavni material, iz katerega so izdelani nadstreški za avtomobile Arizona, ki jih najdete v ponudbi podjetja MS Viscom. Njihova dolžina je 495 centimetrov, širina 289 centimetrov, višina pa 273,5 centimetra. Avtomobilski nadstreški Arizona predstavljajo zares popolno zaščito za vaš avtomobil, in sicer tako pred točo in snegom kot pred močnim soncem oziroma UV-žarki, zato vam ne bo treba skrbeti glede morebitnega bledenja barve avtomobila. Za povrh pa navdušujejo z modernim, estetsko zanimivim dizajnom. Za robustnost strukture skrbi na rjo odporen aluminijast okvir s povezovalniki, ki so izdelani iz galvaniziranega jekla. 

avtomobilski nadstreški

Kvalitetni nadstreški za avtomobile so lahko postavljeni zelo hitro

Nadstreški za avtomobile Arizona, ob nakupu katerih vam ponujamo kar 10 let garancije, so eden tistih elementov, ki jih je mogoče postaviti praktično čez noč. Del zaslug za to ima dejstvo, da so polikarbonatne plošče, iz katerih so izdelani naši nadstreški za avtomobil, kljub trpežnosti izjemno lahke, zato jih je mogoče brez posebnega napora dvigniti na želeno višino, ne da bi pri tem obstajala nevarnost, da se razbijejo. Možnost hitre in preproste montaže pa je povezana tudi s tem, da  je poskrbljeno za razrez na ustrezno dolžino in za vnaprejšnje vrtanje profilov, ob nakupu pa boste v kompletu prejeli vse potrebne vijake. V ponudbi podjetja MS Viscom vas sicer čakajo še polikarbonatne plošče oz. že gotovi izdelki iz tega materiala, primerni za druge namene uporabe – na primer za pokrivanje teras, za rastlinjake, zimske vrtove itn. Osnovna opcija je prozorna kritina, vendar pa je večina proizvodov na voljo tudi v različnih barvnih izvedbah.