Poslovna darila za dobro sodelovanje z zaposlenimi in poslovnimi partnerji

Kakšne odnose imate z zaposlenimi? Jih radi razveselite in jim polepšate dan? Poslovna darila so nekaj kar razveseli krog ljudi, s katerimi preživljate skoraj več časa kot z domačimi. Verjemite, ni potrebno veliko. Veliko več je vredna pozornost, malenkost, ki pokaže, da veste da so ljudje tam kjer jih potrebujete. Da ste jim hvaležni in jim zaupate. Darila za poslovne partnerje pa izkažejo spoštovanje in povezanost ter polepšajo praznike vsem s katerimi sodelujete med letom. Poslovna darila za novo leto so stalnica že od nekdaj, bistvene lastnosti so ostale, se pa darovi iz generacije v generacijo malo spreminjajo. Poslovna darila se razlikujejo tudi po tem s čim se podjetje ukvarja, saj lahko poleg lepega rokovnika ali tiskanega koledarja zraven priložite svoj proizvod. Bistveno je, da ljudem s poslovnimi darili, ne glede na to ali so to darila za poslovne partnerje ali novoletna darila zaposlenim, ogrejete srce, v tem vse manj iskrenem svetu, kjer se glavne bitke odvijajo skorajda le še na bojiščih za vsakodnevni zaslužek. Nujen in izjemno cenjen element trženja so primerna poslovna darila. Vrednost ni tako pomembna, pomembnejše je sporočilo, ki ga obdarjeni dobi. Izbrati primerna poslovna darila je torej neke vrste umetnost, ki zahteva premislek, saj morajo doseči svoj namen in ne smejo dajati vtisa, da so bila izbrana na hitro.


Darila za poslovne partnerje boste potrebovali skozi vse leto

Darila za poslovne partnerje so različna. Obstajajo množična promocijska poslovna darila, ki so navadno cenejša, podjetje pa jih podarja tako poslovnim partnerjem kot svojim zaposlenim in strankam. Vrednost poslovnih daril določenih za promocijo, je višja če so ta osebna in ne množična, kar pomeni da vsebujejo tisk oz. gravuro in so namenjena za reklamo. Graviranje in tiskanje vrednost poslovnih daril seveda zviša. Razlika v ceni je zanemarljiva, še posebej ob večjem naročilu, kar je pri tej vrsti poslovnih daril običajno. Seveda je potrebno darila za poslovne partnerje prilagoditi dogodku. Poslovna darila za novo leto namreč ne morete podarjati ob otvoritvi nove poslovalnice ali ob odhodu direktorja sodelujočega podjetja v pokoj. Zato je potrebno imeti načrt obdarovanja, ki ga je dobro upoštevati skozi vse leto. Če se le da, darila za poslovne partnerje ali zaposlene ne izbirajte tik pred obdarovanjem, saj bo to vrednost poslovnih daril zvišalo, poleg tega pa se lahko zgodi, da bodo kupljena na hitro in posledično neprimerna. Navadno se to ne primeri, ko kupujete novoletna darila zaposlenim, saj se v večini odgovorni na ta pomembni dogodek pripravijo pravočasno. Da darilo ni pravo se lahko zgodi, če ste nenadoma povabljeni na pomemben dogodek katerega se morete udeležiti, vi pa darila za poslovnega partnerja nimate pripravljenega. Prav zato, je načrt obdarovanja pomemben.

Poslovna darila

Oglejte si ponudbo daril za poslovne partnerje


Med poslovna darila spadajo tudi novoletna darila zaposlenim

Vsako leto se vedno več odgovornih v podjetjih odloči, da bodo njihova poslovna darila za novo leto nekaj posebnega in izvirnega. Ne samo za tiste s katerimi poslovno sodelujete, tudi o izbiri novoletnih daril zaposlenim je treba dobro premisliti in poiskati prava. Če naročate masovno, bo vrednost poslovnih daril sprejemljiva in cena za podjetje ugodna. Lahko pa združite naročilo in izberete vsa poslovna darila za novo leto na istem mestu. Razveselite vse, ki delajo za vas. V našem podjetju imamo široko izbiro različnih poslovnih daril za novo leto za potrebo posameznikov in podjetij, ki bodo zadovoljila še tako zahtevne stranke. V ponudbi boste našli klasična in posebna poslovna darila, ki jih lahko opremimo s tiskom, gravurami ter celo vezenjem. Ste že kdaj pomislili, da bi kot novoletna darila, zaposlenim podarili domače bučno olje – tipičen slovenski izdelek, ali domači med in marmelado v lični škatlici? Vsako leto bolj prihaja v veljavo obdarovanje s slovenskimi proizvodi, ki jih podjetja podarjajo kot poslovna darila. Ta so lahko čudovito dopolnjena s koledarjem, USB ključem, pisalom ali čim drugim, kar nosi logotip podjetja.

Darila za poslovne partnerja

Preberite si več o poslovnih darilih za novo leto