Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Kozmetični salon

Kozmetični salon. Lepotni saloni in ponudba storitev

Kozmetični salon in ponudba terapij, neg in masaž. Izberite kvaliteten lepotni salon za vaše potrebe,  izbira je velika!

Kozmetični salon Nika: depilacija, manikura, pedikura, savna, masaža. Obiščite nas na Duplici pri Kamniku.
Nega obraza in telesa - Lepotni studio Lotos, Ljubljana
Poskrbite za lepši videz in dobro počutje. Kozmetični salon Eva, Ljubljana.  
Bikini depilacija in depilacija nog sta pri ženskah zelo popularni. Obiščite naš kozmetični salon in se odločite bodisi za lasersko depilacijo ali depilacijo z voskom.
Čiščenje kože na obrazu za zdrav in sproščen videz. Po posebno nego in globinsko čiščenje obraza pa pridite v naš kozmetični salon.
Depilacija nog in hrbta z vročim voskom in kakovostnimi depilacijskimi trakovi predstavlja učinkovito metodo odstranjevanja nezaželenih dlačic.
Naravna nega nohtov bo pripomogla k zdravju in lepem izgledu vaših nohtov, obenem pa vašega telesa ne bo obremenjevala z nenaravnimi snovmi, pogosto najdenih v manj kvalitetnih izdelkih za manikuro in nego rok.
SPA Ljubljana poskrbi za vaše telo in duha. Kozmetični salon (Ljubljana center) ponuja vse za dobro počutje in zdravje. Masaže, nega kože, pedikura in manikura, savna, ...
Ženska depilacija in depilacija rok ugodno v kozmetičnem salonu Nika. Rezervirajte svoj termin.
Noben moški si ne želi izpadanja las - če vas zanima kako preprečiti izpadanje, nas obiščite.
Lepotni studio Energomed d.o.o. poskrbi za lepoto in zdrav videz z depilacijami vseh vrst: trajna depilacija, manikura, pedikura, detoksikacija, medex test, masaže, mikrodermabrazija. Nahajamo se v Ljubljani Tbilisijska ulica.
Nega trepalnic še posebej pomembna ko gre za podaljšane trepalnice. To še zlasti velja za umetne trepalnice. Nega lahko vključuje tudi permanentno barvanje trepalnic.  
Za brazilsko depilacijo se vse bolj odločata oba spola. Britvica ima številne slabosti za kožo in okrepi rast dlak, zato se odločite za trajnejšo brazilsko depilacijo v kozmetičnem salonu Nika v Ljubljani.
Poskrbite za svoje zdravje in počutje - v našem salonu vas bomo razvajali in negovali kot nikjer drugje. Nudimo vam nego telesa in obraza ter vrsto drugih storitev za odlično počutje in lepši izgled, vabljeni torej v naš kozmetični salon na Duplico pri Kamniku!
Klasična pedikura vključuje osnovno nego nog in stopal, z manikuro pa so urejeni tudi nohti. Zelo priljubljena je naravna francoska manikura.
Pedikura Ljubljana – privoščite si urejanje nohtov, ki ga lahko nudi le strokovna pedikura. Nudimo tudi medicinsko pedikuro. Cenik z vsemi storitvami je na voljo na spletni strani, vabljeni!
Ena izmed prednosti podaljševanja trepalnic je, da vam ni treba uporabljati maskare. Privoščite si umetne trepalnice še danes.
Globinsko čiščenje obraza v Kozmetičnem salonu Nika poskrbi za temeljito čiščenje in negovanje kože na obrazu. Privoščite si osvežilno nego obraza in dekolteja.
Z naravno in ekološko kozmetiko ILCSI ne boste poskrbeli zgolj za mlajšo in bolj voljno kožo ampak tudi za naravo, saj je ne boste dodatno onesnaževali z nenaravnimi snovmi.
Lasersko odstranjevanje dlačic na obrazu, nogah, rokah, hrbtu in intimnih predelih. Preverite, kaj je brazilska depilacija. Tudi hrbet si zasluži depilacijo.
Nudimo poceni podaljševanje nohtov z gelom, konico ali akrilom. Preverite naše ugodne cene in si rezerviratje svoj termin že danes.
Če želite, da bi bile vaše trepalnice goste in naravnega videza. Vaše trepalnice bodo po podaljševanju goste in zapeljive, predvsem pa bodo videti povsem naravno.
Pedikura, manikura in depilacija so nujni tretmaji pred začetkom poletja. Bodite samozavestni in se dobro počutite v svoji koži. Kozmetični salon Nika poskrbi za vas.