Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Detoksikacija

Detoksikacija. Razstrupljanje ali detoksikacija telesa

Detoksikacija. Razstrupljevalna terapija oz. detoksikacija telesa pomeni odstranitev toksinov iz vašega organizma. Razstrupljanje telesa izboljša našo energijo in počutje.

Detoksikacija ali razstrupljanje telesa je vedno bolj pogostokrat na urniku posameznikov, saj je tempo življenja vse hitrejši, prehrana za zelo nekakovostna. Obiščite kozmetični salon Energomed, kjer vam je na voljo razstrupljevalna terapija, ki vam bo izboljšala splošno počutje.
Beta glukani iz kvasa dokazano pomagajo pri delovanju imunskega sistema! Izredno pomembni so tudi beta glukani za otroke!  
Krepitev imunskega sistema je nujna saj je dober obrambni mehanizem izjemno pomemben v boju proti različnim boleznim
Finska savna v Kozmetičnem salonu Nika bo poskrbela za temeljito detoksikacijo (čiščenje) telesa. Detoksikacija organizma z zdravim potenjem za boljše zdravje.
Razstrupljanje telesa je sinonim za čiščenje telesa. Pri razstrupljanju vam lahko pomaga post s sokovi – post za zdravje. Programi razstrupljanja v wellnes centru Vitarium.
Hiter tempo življenja in spremenjen način prehranjevanja sta glavna razloga za nabiranje strupov v našem telesu, zato je dandanes redna detoksikacija organizma postala nuja. Preberite, na kakšne načine lahko dosežete pozitiven rezultat - Kozmetični salon Nika, Duplica pri Kamniku.
Limfna drenaža obraza prinaša številne ugodne učinke. Poleg tega si pri nas privoščite piling obraza in naravno kozmetiko za obraz.
Ste tudi vi eden izmed tistih, ki redno bolehate, medtem ko so vaši prijatelji skoraj vedno zdravi? Imate slab in neodporen imunski sistem? Oglasite se v kozmetične salonu, kjer bomo izvedli detoksikacijo telesa, ki bo okrepila vaše zdravje in izboljšala počutje. Kozmetični salon Nika.
Alkalizacija