Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Zobje > Zobna estetika

Zobna estetika - zobni implantati, prevleke, proteze in protetika

Zobna ali čeljustna estetika. Fiksna in snemna protetika - delne in totalne proteze. Tudi zobni implantati oz. vsadki ter zobne prevleke.

Zobnega aparata zvezdice ne potrebujete skrivati! Izdelajte si zobni aparat zvezdice po meri, v svoji najljubši barvi!
Zasebna zobozdravstvena ordinacija Dental Art Studio je izredno priljubljena tudi pri slovenskih strankah, saj specializirani zobozdravniki znajo poskrbeti za zdravje in lepoto zob. Zobna ali čeljustna estetika, protetika, profesionalno poliranje zob in še marsikaj več. Topmed Idealia - HappyMed, Celje.
Zobni aparati služijo številne funkcije, ne zgolj estetsko! . Nevidni aparati pri nas na voljo po ugodnih cenah!
Estetsko zobozdravstvo: zobna protetika, zobni implantanti, vrhunska tehnologija in materiali za naraven videz popravljenih in nadomeščenih zob.
Ugodna cena belega snemljivega zobnega aparata. V naši ordinaciji v Ljubljani pa se lahko odločite tudi za naročilo belega snemljivega zobnega aparata.
Zobna kirurgija Dental Art Studio. Vse za estetiko vaših zob. Zobni implantati (simulirane zobne korenine, izdelane iz titana ali keramike), vsadki in prevleke oz. krone, ki so izdelane iz keramike, porcelana ali cirkonija. HappyMed, Topmed Idealia, Celje.
Cena ortodontskega zobnega aparata - fiksnega ali stalnega je v Dentalni akademiji izredno nizka glede na kvaliteto storitev. Izberite si svojo barvo gumic za zobni aparat v Dentalni akademiji!
Zobni aparat zvezdice lahko izberete v beli ali drugih barvah. Ne zamudite naše akcije in si zvezdice zagotovite po še nižji ceni.
Privoščite si lepši in kristalno bel nasmeh z beljenjem zob! Zobozdravstvo Pohlen nudi kvalitetno beljenje zob po nizki ceni!
Zobna protetika se ukvarja z nadomeščanjem izgubljenega ali poškodovanega zobovja s pomočjo fiksnih zobnih protez ali snemljive zobne prevleke. Za vaše zobe poskrbi specializirano zobozdravstvo - zobna estetika Dental Art Studio. Slovenski zastopnik Topmed Idealia, Celje.