Zobna estetika

Zobna ali čeljustna estetika. Fiksna in snemna protetika - delne in totalne proteze. Tudi zobni implantati oz. vsadki ter zobne prevleke.

Zobna estetika

 • Zobni implantanti

  Zobni implantanti so pravzaprav zobni vsadek ali nadomestek, ki izgleda kot pravi zob. Z njimi lahko nadomestimo tako posamezen zob kot tudi več manjkajočih zob. Zobni implantanti so namreč nameščeni s pomočjo valjastega vijaka iz titana, ki je za las podoben zobni korenini.

 • Zobni aparati

  Zobni aparati služijo številne funkcije, ne zgolj estetsko! . Nevidni aparati pri nas na voljo po ugodnih cenah!

 • Zobni aparati cena

  Ugodna cena belega snemljivega zobnega aparata. V naši ordinaciji v Ljubljani pa se lahko odločite tudi za naročilo belega snemljivega zobnega aparata.

 • Cena stalnega in fiksnega zobnega aparata več kot ugodna!

  Cena ortodontskega zobnega aparata - fiksnega ali stalnega je v Dentalni akademiji izredno nizka glede na kvaliteto storitev. Izberite si svojo barvo gumic za zobni aparat v Dentalni akademiji!

 • Zobni aparat zvezdice

  Zobni aparat zvezdice lahko izberete v beli ali drugih barvah. Ne zamudite naše akcije in si zvezdice zagotovite po še nižji ceni.

 • Zobni aparat zvezdice različnih barv

  Zobnega aparata zvezdice ne potrebujete skrivati! Izdelajte si zobni aparat zvezdice po meri, v svoji najljubši barvi!

 • Ugodna cena beljenja zob

  Privoščite si lepši in kristalno bel nasmeh z beljenjem zob! Zobozdravstvo Pohlen nudi kvalitetno beljenje zob po nizki ceni!

 • Zasebna zobozdravstvena ordinacija - zobna estetika - HappyMed, Celje

  Zasebna zobozdravstvena ordinacija Dental Art Studio je izredno priljubljena tudi pri slovenskih strankah, saj specializirani zobozdravniki znajo poskrbeti za zdravje in lepoto zob. Zobna ali čeljustna estetika, protetika, profesionalno poliranje zob in še marsikaj več. Topmed Idealia - HappyMed, Celje.

 • Zobna oz. čeljustna kirurgija - estetika in zobozdravstvo - HappyMed, Celje

  Zobna kirurgija Dental Art Studio. Vse za estetiko vaših zob. Zobni implantati (simulirane zobne korenine, izdelane iz titana ali keramike), vsadki in prevleke oz. krone, ki so izdelane iz keramike, porcelana ali cirkonija. HappyMed, Topmed Idealia, Celje.

 • Porcelanaste zobne prevleke - zobna estetika Dental Art Studio

  Zobna protetika se ukvarja z nadomeščanjem izgubljenega ali poškodovanega zobovja s pomočjo fiksnih zobnih protez ali snemljive zobne prevleke. Za vaše zobe poskrbi specializirano zobozdravstvo - zobna estetika Dental Art Studio. Slovenski zastopnik Topmed Idealia, Celje.

 • Estetsko zobozdravstvo

  Estetsko zobozdravstvo: zobna protetika, zobni implantanti, vrhunska tehnologija in materiali za naraven videz popravljenih in nadomeščenih zob.