Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Alternativno zdravljenje

Alternativno zdravljenje za boljše zdravje. Alternativna medicina za zdravljenje bolezni.

Alternativno zdravljenje je lahko dopolnilo konvencionalnemu zdravljenju ali pa se odločite samo za možnosti, ki jih ponuja alternativna medicina.

Osebna rast, vse na nenemu mestu
Imate panične napade? Panične in druge psihične težave odpravite s tretmajem akupresurnih točk in meridianov.
Špela Peternelj, zdravnik homeopat in dr. splošne medicine, izvaja homeopatsko zdravljenje od leta 2008. Svojo ambulanto za homeopatijo ima v Škofji Loki.  
MMS in zdravljenje ti. 'domačih' bolezni kot so: gripa, prehlad, pljučnica, razna kronična obolenja, ki se tretirajo kot neozdravljiva ...
Trava severnih morij Zostera Marina
Odpravite bolečini pri območjih kjer se lahko pojavi kronična bolečina, kot na primer, kolenih, prstih, zapestju, gležnjih, in podobno. 
Špela Peternelj, dr. splošne medicine, je po 20 letih zdravniške prakse odkrila številne prednosti homeopatije oziroma zdravljenja s homeopatskimi zdravili.
Lastnosti in uporaba B vitamina
Zdravljenje poporodne depresije na energijski kliniki L.I.F.E. Edukacija v Ljubljani. Naročite svoj termin.
Alternativna medicina jemlje zdravljenje človeka kot zdravljenje celostnega bitja. Prav zato naj bi bilo alternativno zdravljenje v mnogih primerih uspešnejše od klasičnega. Naš center zdravja vam nudi preventivni pregled in terapijo. Lah Medikal Center, Komenda
Super živila za zdravje 
Teorija izbire se je začela razvijati leta 1980 s strani dr. Williama Glasserja in je osnova ti. realitetne terapije.
Ugodne cene regresije v prejšnja življenja. Seanso regresije zaupajte cetrnu Holos z izkušnjami.
Spisek aditivov, ki se dodaja prehrani.
Artroza kolka in artroza gležnja sta najbolj pogosta artroza. Z energoterapijo Bioquantum lahko učinkovito pomagamo. Pokličite!  
Lastnosti kalcija
Bolečine v kolenu, kolku, nogi in križu pestijo veliko število ljudi različnih starosti. Premagajte jih z energoterapijo Bioquantum na povsem neboleč in neinvaziven način. 
Beseda bioterapevt nekako najustrezneje opisuje tiste, ki delujejo na področju bioenergijskega zdravljenja. Endogeno dihanje omogoča drugačen način delovanja metabolizma in s tem pogoje za boljše zdravje in dolgo življenje. Kabalistična invokacija je zvočna meditacija, namenjena tudi zdravljenju.
Epilepsija pri otrocih in pri odraslih je dolgo veljala za neozdravljivo bolezen. Energoterapija Bioquantum z biofotonskim obsevanjem kaže precej drugačno sliko …