Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Savna

Savna. Finska savna, turška savna in druge savne

Savna. Savne vseh vrst: finska savna, infrardeča savna, turška savna in druge. Izberite savnanje v priznanih salonih. Savna krepi imunski sistem in poživlja. Naj bo savna vaša naslednja izbira.

Savna v Ljubljani - Spa v mestu
Savne v Ljubljani na Trubarjev cesti so prav posebne savne. Ljubljana namreč ne ponuja le vrveža, ampak tudi sprostitev, saj vam omogočamo tudi najem savne za dva - sproščanje in razvajanje v dvoje.
Infrardeča – IR savna – infrardeče plošče oddajajo energijo. Adriapool – IR savne po meri. Infra savna - cenik.
V Sense Wellness Clubu v Ljubljani se lahko sproščate v različnih vrstah savn - turška, finska, infrardeča ali bio savna, ki je okolju prijaznejša. Po obisku v savni vam je za ohladitev na voljo hidromasažni bazen ali jacuzzi. Tudi kozmetični salon in različne druge storitve: anticelulitne tretmaje, masaže ...
Savna Ljubljana – v središču mesta vam nudimo zakup savne, ki jo lahko uporabite sami, na voljo pa vam je tudi savna za dva, ki je namenjena sproščanju v dvoje.
Negovalni salon Sense Wellness Club v Ljubljani vam med drugim nudi sproščujočo savno za dva in tradicionalno tajsko masažo. Tudi za nego obraza poskrbimo s prestižno obrazno kozmetiko in tehnologijo Carita.
Zelo prijetno sproščanje v turški ali finski savni lahko doživite v Sense Clubu v Ljubljani. Savne omogočajo odklop od skrbi vsakdanjega življenja.
V Sense Wellness clubu Vam nudimo savnanje po ugodnih cenah. Privoščite si finsko ali parno savno, ki bo za nizko ceno izboljšala vaše počutje.
Finska savna: visoka temperatura blagodejno vpliva na telo. Finske savne po meri tudi pri vas doma.
Privoščite si sprostitev v dvoje in se prepustite užitkom v naši savni in savnanju za dva! Sense Wellness club v Ljubljani!
Če potrebujete sprostitev ob koncu tedna, imajo v Terme Topolšica za vas izvrsno rešitev - nudijo ugodne cene vikend paketov za dva, ki ob bazenih vključujejo tudi masažo in savno.
Privoščite si romantično savnanje v dvoje. Cena savne za dva je v termah Topolšica ugodna.
Finska savna je najbolj pogosta oblika savnanja. Namenjena je krepitvi imunskega sistema, s tem pa tudi preprečevanju virusnih in bakterijskih obolenj. Finska savna ugodno vpliva na gibalni sistem in blaži stres. Kozmetični salon Nika.
Spa v mestu: kozmetični salon in savne v Ljubljani.  Savnanje – zdravilni učinki: finska savna.  Savna v dvoje – savna lahko ima posebno noto romantike.