Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Estetska kirurgija

Estetska - lepotna - plastična kirurgija

Estetska kirurgija - lepotna oz. plastična kirurgija poskrbi za lepoto in zdravje vašega telesa. Ena izmed najpogostejših lepotnih operacij je korekcija nosu ali rinoplastika. Zaupajte največjim mojstrom - ostanite mladi in privlačni.

Si želite povečati prsi? Vas morda moti nepravilnost vašega nosu? Za takšne in podobne težave poskrbi estetska - lepotna oz. plastična kirurgija. Obiščite nas še danes - Topmed Idealia, Natalija Sakelšek s.p., Celje.
Eden najbolj priljubljenih posegov, ki jih nudi estetska kirurgija, je tudi liposukcija trebuha ali stegen. Gre za izsesavanje maščobe iz telesa. Super wet liposukcija odstranjuje tudi najbolj trdovratne maščobe. HappyMed, Celje.
Facelift oz. lifting obraza spada pod estetsko kirurgijo, saj gre za lepotno korekcijo obraza. Operacija je popolnoma varna in zanesljiva, cena za facelift pa je ugodnejša kot si mislite. Zagotovite si dolgotrajno pomlajevanje obraza - Topmed Idealia, Celje.
Poliklinika Arcadia se nahaja v Daruvarju na Hrvaškem. Plastična kirurgija z največjimi strokovnjaki na svojem področju omogoča najrazličnejše lepotne operacije. Slovenski zastopnik je podjetje Topmed Idealia, blagovna znamka HappyMed, Celje.
S kapsulami proti celulitu si lahko olajšamo pot do idealnejše postave.
V področje estetske kirurgije spada tudi rinoplastika oz. lepotna operacija nosu. Če se vam zdi, da bi vaš nos lahko bil lepši, nas pokličite, in dogovorili se bomo za popolnoma varen in zanesljiv kirurški poseg. HappyMed, Celje.
Vas nesimetričen nos zbija samozavest? Se vam zdi, da je vaš nos premajhen ali prevelik? Rinoplastika poskrbi tudi za tovrstne težave. Lepotna operacija nosu vam je na voljo po konkurenčnih cenah. Estetska kirurgija - blagovna znamka HappyMed - Topmed Idealia, Celje.
Lepotna ali plastična operacija z največjimi strokovnjaki na svojem področju in najsodobnejšo tehnologijo. Plastična kirurgija zajema operacijo nosu, korekcijo vek, ušes, povečanje ali dvig prsi, liposukcijo, facelift (pomlajevanje obraza) in drugo. Blagovna znamka HappyMed, podjetje Topmed Idealia, Celje.