Estetska kirurgija

Estetska kirurgija - lepotna oz. plastična kirurgija poskrbi za lepoto in zdravje vašega telesa. Ena izmed najpogostejših lepotnih operacij je korekcija nosu ali rinoplastika. Zaupajte največjim mojstrom - ostanite mladi in privlačni.

Estetska kirurgija

 • Pomlajevanje obraza - neagresivno in varno

  Nudimo lasersko pomlajevanje obraza, ki je za razliko od kirurškega pomlajevanja neagresivno ter varno. Tehnika je primerna za vse tipe kož, učinkovita pa je pri glajenju gub, starostnih pegah, neenakomernem tenu kože ter poškodovani koži.

 • Pomlajevanje obraza

  Pomlajevanje obraza tudi z nekirurškimi metodami: pomlajevanje kože je neboleč postopek, rezultat pa bo trajal tudi do enega leta. Pomlajevanje obraza vsaj 2x letno.

 • Lifting obraza

  Lifting obraza, ki za pomladitev kože, ne zahteva kirurškega posega. Naravni lifting obraza in vratu z linijo izdelkov Hyaluron Lift kozmetike Afrodita.

 • Naravni lifting obraza

  Lifting obraza in vratu z Afrodito - za gladko, čvrsto in navlaženo kožo preizkusite linijo Natural lift, brez parabenov, silikonov in parafina.

 • Kapsule proti celulitu

  S kapsulami proti celulitu si lahko olajšamo pot do idealnejše postave.

 • Pomlajevanje kože na obrazu za mladosten videz, Lassana, Ljubljana

  Žal se času ter staranju ne moremo upreti, posledice pa so na našem telesu vidne predvsem na koži. Gube na obrazu so tako najbolj viden znak staranja, v našem salonu pa se znamo zoperstaviti tudi njim. S pomlajevanjem obraza bo vaša koža sijoča, zdrava, mladostna, predvsem pa brez gub. Vabljeni!

 • Napeta koža na obrazu

  Napeta koža na obrazuje dosegljiva s storitvami Lassana. Mi vam lahko pomagamo z različnimi tretmaji do napete kože na obrazu z nekirurškim pomlajevanjem.

 • Z nekirurškim liftingom bodo gube stvar preteklosti

  Kozmetični salon Lassana v Ljubljani nudi številne tretmaje za pomlajevanje obraza. Nekirurški lifting obraza je mnogo manj tvegan kot bolj invazivna različica. Lifting obraza vam lahko izvede tisti izvajalec, ki mu najbolj zaupate.