Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Frizerski salon

Frizerski salon - frizerstvo - moško striženje, žensko striženje, modne moške in ženske frizure

Frizerski salon za moderne moške in ženske frizure. Se zanimate za modno moško ali žensko striženje? Imate težave z lasiščem?

Podjetje Lassana d.d. sestavlja večje število frizerskih salonov v Ljubljani. Frizerski saloni slovijo po visoki ravni profesionalnosti, dovršenosti in pestrosti frizerskih storitev, odlični opremi salonov ter prijaznosti in ustrežljivosti zaposlenih. Vabljeni v frizerski salon Lassana!
Obiščite Hišo lepote Porenta, Ljubljan in se prepustite izkušenim rokam naših frizerjev. Cena vas bo navdušila!
V Hiši lepote Porenta se zavedamo, da niso vsi obiski pri frizerju enaki. Vedno bolj popularno je striženje glede na položaj lune, ker naj bi luna vplivala na kvaliteto in izgled las.
Ste se že kdaj vprašali, katere so karakteristike dobrega frizerja? Imeti mora veliko izkušenj, žilico za modno kreiranje frizur, nenehno se mora izpopolnjevati in izobraževati, upoštevati mora strukturo vaših las, imeti pa mora tudi občutek za ljudi. Dober frizer v Ljubljani v salonih Lassana.
Obiščite nas v našem frizerskem salonu Lassana, kjer najdete poceni frizerje in izkušene svetovalce!
Če iščete profesionalen in ugoden frizerski salon v Ljubljani je hiša lepote Porenta pravi naslov za Vas. Naši frizerji so vedno na tekočem z modnimi trendi, delo pa poteka na  individualen način, saj se vam popolnoma posvetimo in poslušamo Vaše želje. 
Ali s svojim frizerjem niste več zadovoljni? Vam vedno naredi enako pričesko, čeprav ste mu podali natančne smernice, kakšno frizuro želite? Priporočamo vam obisk enega od salonov Lassana v Ljubljani, kjer vam je na voljo modno moško striženje izpod škarij vrhunskih profesionalcev.
Modne ženske frizure: pripravite navijalke, vračajo se kodri! Kaj pa je novega za moške?Modne moške frizure pa ostajajo v trendu daljši lasje, speti v figo in obrit stranski del.
Zanimive in izredno modne moške frizure za kratke in dolge lase vas čakajo v Hiši lepote Porenta!
Modne moške frizure so danes kot pika na i urejenega videza današnjega moškega. Moške frizure za vse sloge in generacije po ugodni ceni.  
Moško striženje danes ponuja zanimive in modne moške frizure, saj moški frizer sledi zadnji modi in trendom.
Najboljše barvanje las iz temnega na svetlo in iz blond na rjavo v Hiši lepote Porenta  vrhunska storitev, izvedena profesionalno in z uporabo kakovostnih barv. 
Podaljški za lase so način, kako lahko čez noč dobite čudovito pričesko a prekrasnimi dolgimi lasmi. Ceno podaljševanja las odtehta izvrsten rezultat.
Postopek, pri katerem se na naravne lase namestijo lasni podaljški, se imenuje podaljševanje las. Le-to je lahko začasno ali trajno. Če potrebujete kakovostne lasne podaljške in strokovno nameščanje, se obrnite na frizerstvo Lassana iz Ljubljane.
Morda vas ime Lassana najprej spomne na frizerske storitve, toda v naših salonih vam nudimo veliko več. Pridite na pedikuro, manikiro ali ličenje in se pomladite.
Moške frizure so danes ravno tako pomembne za urejen videz. Za moške frizure za srednje dolge lase pa se  odločajo tisti, ki jih dolgi lasje ne ovirajo pri delu.
Moško ali žensko striženje po vaših željah. Danes tudi moški zahtevajo pri frizerju striženje po zadnji modi in trendih. Tako kot stremijo ženske k ekstravagantnim frizuram.
Žensko striženje – ženski frizer danes postavljen pred velik izziv. Ženske pričeske izbiramo glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter osebnost in slog.
Si želite spremembe? V Lassani dobite najboljše modne pričeske. Svetujemo vam tudi kako do lepe in moderne frizure za ženske.
Kratke modne moške frizure in ženske frizue z rdečimi in blond odtenki, ki navdušujejo svet.