Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Nega

Nega. Nega obraza, nega telesa in nega rok. Nega kože.

Nega. Nega telesa je pomembna tako z vidika videza kot z vidika boljšega počutja. Na voljo je nega celega telesa ali pa nega posameznega dela telesa: nega rok, nega obraza, nega stopal.

Imate težave s srbečim lasiščem? Vabljeni na posvet s strokovnjakom frizerstva Lassana, kjer bodo preučili vaše lasišče in določili ustrezno terapijo, da bo srbeče lasišče v najkrajšem možnem času postala težava preteklosti. Lassana d.d., Ljubljana.  
Nega kože – pomembna redna in pravilna nega: piling za obraz, ročna masaža ter negovalna maska za obraz. Nega aknaste kože z globinskim čiščenjem.
Se sprašujete, ali je uporaba tamponov ponoči škodljiva? Preberite prispevek in dobili boste odgovor.
Nega kože je pomembna za njeno zdravje in videz. Piling in maska za obraz jo pomladita in nahranita, nega aknaste kože pa odpravi neprijetne akne.
Nega telesa z masažo - nega nog, nega stopal in nega rok. Nega telesa, prepustite se tretmajem v kozmetičnemu salonu Ljubljana na Tbilisijski ulici. Kozmetični salon Energomed.
Vedeti morate, da je redna in pravilna nega telesa pomembna tako za zdravje kot lepoto. V Kozmetičnem salonu Nika vam nudimo detoksikacijo oz. čiščenje organizma s potenjem v finski savni. Sprostite se in poskrbite za svoje zdravje.
Za zdravo, čisto in lepo kožo poznamo več metod, katerih se ljudje poslužujejo, vendar pa večkrat pozabimo na naravne in preproste načine. Solni piling je naravni piling za telo, s katerim je čiščenje kože preprosto in neverjetno učinkovito. Različni solni proizvodi v Salinen Prosol d.o.o.  
Cena nege obraza vas bo zagotovo navdušila. Privoščie si profesionalno in ugodno nego kože na obrazu v našem studiu v Ljubljani.  
Izdelava naravne kozmetike ni zahtevna. Naravna mila, kreme, šamponi in ostali izdelki kožo dobro nahranijo, spodbujajo njene samoobnovitvene procese in vzpostavijo ravnovesje.
Za oskrbo rane po operaciji, kronični rane ter opeklinske rane se priporoča uporaba oblog iz medicinskega medu Vivamel, ki je naprodaj v spletni trgovini Tosama.
Sredstvo proti komarjem v obliki zapestnice ali kot pršilo. Poskrbite za zaščito proti komarji tudi za otroke.
Ker se v Sensu zavedamo kako pomembna je nega celotenga telesa, Vam nudimo ugodne cene nege obraza, nog in nohtov ter kože. Oglasite se v Sense wellnes-u za čudovito izkušnjo nege telesa.  
Naravna kozmetika - za povrnitev ravnovesja in zdravo delovanje kože. Izdelava kreme za obraz je hitra in enostavna, na voljo so številni recepti in ideje.
Nega telesa - različne obloge, masaže, depilacija, pedikura, manikura, kavitacija. Kozmetični studio Lotos.
Tamponi za kopanje v nosečnosti se uporabljajo z namenom zaščite nožnice pred morebitno okužbo. Preverite ponudbo podjetja Tosama, kjer lahko dobite najboljše bombažne tampone ali vložke.
Suha koža na obrazu in telesu je posledica različnih vplivov, na primer vremenskih razmer, suhega zraka, starosti ali zdravil. Naj suha koža postane preteklost - obiščite Spa v mestu v središču Ljubljane!
Sredstva proti komarjem najdete v različnih oblikah - od repelentov do zapestnic. V Tosami najdete tudi naravna sredstva proti komarjem, ki so še posebej primerna za zaščito otrok.
Inkontinenca urina je motnja, ki lahko ovira posameznika pri vsakodnevnih aktivnostih. A ni treba, da je temu tako - z Tosamini izdelki jo lahko vsakdo obvlada.
Ste preizkusili kozmetiko različnih proizvajalcev, pa vam nikakor nobena ne ustreza? Znašli ste se na pravem mestu, saj vam v Kozmetičnem salonu Nika iz Duplice pri Kamniku ponujamo kakovostno ekološko oziroma organsko kozmetiko Ilcsi, ki zaradi svojih naravnih sestavin navdušuje številne zadovoljne uporabnice.
Za preprečevanje vnetja intimnih predelov se priporoča uporaba eko vložkov. Menstrualni vložki bio izdelave skrbijo za ustrezno raven pH nožnice in s tem za zdravje vaše nožnice. Preverite ponudbo bio vložkov podjetja Tosama.