Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Bolezni

Bolezni

Bolezni

Putika – naravna zdravila in oblike zdravljenja so lahko rešitev za vas. Bolezen putika – prehrana, kaj je to in druge informacije. Učinkovita bioterapija za različne bolezni, putika in drugo.
Kondomi vas lahko zaščitijo pred spolno prenosljivimi boleznimi. Pri lekarni Plavž lahko najdete tudi kondome, ki niso izdelani iz lateksa.
Spletna lekarna deluje pod okriljem lekarne Plavž v jesenicah. Nudi številna zdravila, vitamine in minerale. Tudi priznano kozmetiko kot je na primer Vichy. 
Zdravljenje hemeroidov kot ga še niste spoznali. V roku 4 do 8 dni brez bolečin in neprijetnosti ter brez stranskih učinkov.
Ker je jod izredno pomemben element v našem telesu in tako nujen za naše zdravje, ga je dobro redno vnašati v telo, da se izognemo pomanjkanju le-tega. Pred časom so to uvedli z direktivo, da mora biti jedilna kuhinjska sol jodirana, kar se je obdržalo tudi do danes - poskrbite za vaše zdravje in si priskrbite jedilno sol podjetja Salinen Prosol!
Vnetje sklepov je pogosta zdravstvena težava – zdravljenje revme pa ni tako preprosto. Naravno zdravljenje artritisa, najpogostejše oblike revme, s prehranskimi dodatki je učinkovito in preprosto.
Različne izdelke brez recepta in inhalatorje lahko pri nas naročite kar preko spleta. Te nato po pošti pošljemo do vašega doma. Na tak način se izognete čakanju v vrsti in prihranite dragoceni čas. Lekarna Plavž v Jesenicah.
Mastna laž o debelosti: kriv je sladkor, ne maščobe
Znižanje holesterola je odvisno od vašega načina življenja, raven holesterola lahko namreč kontrolirate s primerno prehrano ter redno telesno aktivnostjo. V podjetju Bitax d.o.o. vam nudijo prehranske dodatke za uspešen boj proti holesterolu.
Uspešno celjenje opeklin in akutnih kot kroničnih ran je mogoče s posebnim sredstvom imenovanim HemaGel. Izdelek lahko naročite kar iz naslonjača, saj je na voljo v spletni trgovini Bitax, kjer so vam na voljo tudi prehranska dopolnila ter bio kozmetika.
Putika – zdravila niso edina možnost. Putika – kaj je to, prehrana, naravna zdravila in bioenergija. Neinvazivna metoda za vse, ki jih muči putika. »Zdravilo« je ponovna vzpostavitev ravnovesja v telesu. 
Hemeroidi so težava, pri kateri vam lahko uspešno pomaga bioenergoterapija. Učinkovita rešitev za vse, ki vas mučijo notranji ali zunanji hemeroidi (srbenje, bolečine ipd.).
Če se slabo počutite ali pa vas muči utrujenost, lahko kar od doma naročite zdravila brez recepta in se ne izpostavljate po nepotrebnem prepihu in mrazu. Lekarna Plavž ima poleg tipične poslovalnice tudi spletnega lekarnarja, ki vam prihrani čas in moči.
Kako ugotovimo znake diabetičnega stopala in kako poteka zdravljenje diabetičnega stopala? Zdravljenje je lahko učinkovito s posebnim sredstvom imenovanim HemaGel, ki je na voljo v spletni trgovini Bitax.
Holesterol v krvi je pogosta težava -  dieta in zdrava prehrana pri povišanem holesterolu, katera prehrana lahko zniža holesterol in kako si lahko pomagamo sami. Pozanimajte se o učinkovitih prehranskih dopolnilih podjetja Bitax d.o.o.
Simptomi išiasa potrebujejo veliko več kot zgolj protibolečinske tablete. Bolečina izgine ali se zelo zmanjša v štirih dneh.
Celjenje brazgotin s posebno kremo za celjenje ran in brazgotin HemaGel je izredno učinkovito. HemaGel je na voljo v spletni trgovini Bitax, za več informacij o sredstvu pa ste vabljeni na spletno stran HemaGel.si.
Vsa zdravila, ki niso na recept lahko dobite dostavljene kar na dom. Tako prihranite čas in moči z nakupom preko spletnega lekarnarja pri Lekarni Plavž v Jesenicah.
Putika in prehrana sta povezani manj, kot se vam zdi.  Kaj je to, pravi vzroki za bolezen, odpravljanje bolečin oz. blažitev simptomov.
Kako oskrbeti rane zaradi ležanja? Zdravljenje poškodb kože zaradi preležanin je lahko enostavno in ga izvajate kar doma - s posebnim sredstvom imenovanim HemaGel, ki vam je na voljo v spletni trgovini Bitax, vabljeni!