Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Zdravstveno zavarovanje

Zdravstveno zavarovanje - osnovno, dopolnilno, dodatno in nadstandardno. Tudi zavarovanje za tujino.

Zdravstveno zavarovanje - katerega izbrati? Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je praktično nuja, saj osnovno zdravstveno zavarovanje v celoti ne krije vseh stroškov zdravljenja. Če se odpravljate v tujino, sklenite zavarovanje za tujino in bodite brez skrbi.

Osnovno zdravstveno zavarovanje krije le osnovnejše stroške zdravljenja v Sloveniji, zato je priporočljivo skleniti dopolnilno, za storitve višjega standarda pa je možno pri zavarovalnicah skleniti nadstandardno ali dodatno zavarovanje. Oglejte si ponudbo na spletni strani podjetja e-Zavarovanja iz Ljubljane, s katere lahko naročite dopolnilno zavarovanje kar od doma.
Želite skleniti dodatno ali dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Zavarovanje lahko sklenete pri zavarovalnicah Triglav, Vzajemna in Adriatic Slovenica, za vse pa je zelo preprosto, saj lahko sklenete kar preko spleta na straneh E-zavarovanja d.o.o. - Vabljeni!
Dodatno zdravstveno zavarovanje krije nadstandard, dopolnilno pa vas obvaruje pred doplačilom večine zdravstvenih storitev. Slednjega lahko sklenete pri nas, izberete pa lahko tisto zavarovalnico, katere ponudba vam najbolj ustreza. Vzajemna vam ponuja dodatne ugodnosti in praktične nagrade, AS omejeno ponudbo zavarovanja za tujino, Triglav pa storitev "prvo mnenje" - do zdravniškega nasveta kar prek telefona. e-Zavarovanja d.o.o., Ljubljana.
Ponujamo vam enostavno sklenitev dopolnilega zavarovanja vseh treh zavarovalnic (Adriatic Slovenica, Triglav in Vzajemna). Na ta način večine zdravstvenih storitev ne boste doplačevali. Preglejte ponudbo na naši spletni strani in izberite tistega, ki vam najbolj ustreza. e-Zavarovanja, zavarovalniško zastopanje d.o.o., Ljubljana.
Potrebujete dopolnilno zdravstveno zavarovanje in ne veste, za katero zavarovalnico bi se odločili? Obiščite našo spletno stran, kjer boste našli ponudbe vseh treh zavarovalnic - Vzajemne, Adriatic Slovenice in Triglava - na enem mestu. Do zavarovanja na enostaven način - e-Zavarovanja, zavarovalniško zastopanje d.o.o., Ljubljana.
Dodatno zavarovanje pogosto zamenjujemo z dopolnilnim, vendar gre za kritje nadstandardnih storitev v zdravstvu. Sklenete ga lahko pri vseh treh zavarovalnicah - Vzajemni, AS in Triglavu. Pri nas pa lahko kar iz svojega naslanjača sklenete dopolnilnega in se s tem izognete doplačilu večine zdravstvenih storitev v Sloveniji. e-Zavarovanja d.o.o., Ljubljana.
Pametno je skleniti dodatno ali dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Pri E-zavarovanja lahko sklenete zavarovanja kar preko spleta, kjer vam je na voljo tudi informativni izračun. Vabljeni na spletno stran!
Izberite sebi primerno dopolnilno zdravstveno zavarovanje, izbirate lahko med ponudbo zavarovalnic Triglav, Adriatic Slovenica in Vzajemna. Dodatno zavarovanje, kot ga pogovorno imenujemo, krije stroške, ki bi jih sicer nekateri mladi že morali doplačevati, saj osnovno zdravstveno zavarovanje ne krije vseh storitev v zdravstvu. Naročite študentsko zavarovanje prek spletne aplikacije. e-Zavarovanja d.o.o., Ljubljana.