Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Nega > Depilacija

Depilacija - laserska depilacija, brazilska depilacija ... Trajno odstranjevanje dlak za gladko kožo.

Depilacija nog, pazduh, intimnih predelov, hrbta ... Brazilska depilacija za odstranjevanje dlak na intimnih predelih. Laserska depilacija  - odločite se za trajno odstranjevanje dlak.

Vam nenehno britje dlačic povzroča težave? Uporabljate vosek, pa vam depiliranje ne gre najbolje od rok? Rešitev je lasersko odstranjevanje dlak, ki dlačice odstrani za vedno, saj uniči korenino. Oglasite se v Kozmetičnem salonu Nika v Duplici pri Kamniku.
Imamo rešitev za vraščene dlačice in poraščenost - z nebolečo depilacijo bomo poskrbeli, da bodo dlake postale preteklost. IPL depilacija je postopek, s katerim dosežemo trajno odstranitev dlak. Lahko se odločite tudi za drugo metodo, ki vam jo nudimo v našem salonu Lavanda v Ljubljani - depilacija z kakovostnim voskom Perron Rigot. Do gladke kože brez vreznin!
Zakaj je brazilska depilacija tako »in«? Prvi odgovor na to vprašnanje je, da je zelo higienska. Brazilska depilacija in njene prednosti - večja samozavest in negovanost. Brazilska depilacija v Kamniku. Vabljeni v kozmetični salon Nika!
Bikini depilacija za negovan videz. Depilacija bikinija to poletje ne sme manjkati. Vabljeni v kozmetični salon Nika, kjer bomo poskrbeli za izgled, s katerim boste samozavestni za plaži!
Odstranjevanje dlačic na intimnih delih telesa se imenuje brazilska depilacija. Zajema bikini predel, venerin griček in sramne ustnice. Da bo vaša koža nežna, gladka in mehka, se oglasite v Kozmetično masažnem salonu Nika.
Depilacija intimnih predelov postaja z leti vse bolj priljubljena, posebno v toplejših letnih časih. Zato je na voljo v številnih kozmetičnih salonih v Ljubljani, tudi pri Kozmetičnem salonu Nika!
Depilacija hrbta za trajno odstranjevanje dlak vam je na voljo v kozmetičnem salonu Nika. Depilacija moških za užitek v svoji koži. 
Depilacija Domžale, depilacija Ljubljana -  v kozmetičnem studiu Lotos nudimo depilacije različnih vrst: laserska depilacija, brazilska depilacija, depilacija celega telesa, depilacija IPL, trajna depilacija, intimna depilacija, bikini depilacija, ... Odločite se za odstranjevanje dlak pri nas, obiščite Kozmetični studio Lotos.
Ste se že na vse možne načine želeli znebiti dlačic, pa nikakor ne najdete prave rešitve? Vabljeni na depilacijo z voskom v Kozmetično masažni salon Nika v Kamniku, kjer bomo dlačice odstranili skupaj s koreninami. Nove dlačice bodo tako zrasle precej počasneje, poleg tega pa bodo tudi razredčene.
Kozmetični salon Nika nudi vse vrste ženskih depilacij (depilacijo rok, celih nog, pod pazduho, bikini predela), kot tudi depilacije za moške (na primer depilacijo hrbta).
IPL odstranjevanje dlak je neboleč postopek, ki daje trajne rezultate, saj IPL uniči korenine dlak. Cene tovrstnega postopka se v našem kozmetičnem salonu Lavanda v Ljubljani gibljejo od 35 evrov za depilacijo nad zgornjo ustnico do 250 evrov za depilacijo nog. Investicija v IPL se kmalu povrne, saj ne boste več zapravljali denarja za britvice ali ostale pripomočke. Kozmetični salon Lavanda, Ljubljana
Depilacija - Kozmetični salon Nika odstranjevanje dlak vseh vrst:, depilacija obraza, depilacija nog, depilacija rok, depilacija hrbta, depilacija podpazduhe, depilacija bikini predela (brazilska depilacija), Laserska depilacija - trajna depilacija, trajno odstranjevanje dlak za trajno gladko kožo. Kozmetični salon Nika.
Brazilska depilacija – intimna depilacija z vročim voskom. Depilacija nog in rok za več tednov gladke kože. Z vročim voskom odstranjujemo tudi dlake na obrazu.
Lasersko odstranjevanje dlak je učinkovita trajna laserska depilacija, saj dlake ne zrastejo več. Lasersko odstranjevanje dlak – cenik je na spletni strani.
V kozmetičnem salonu Nika je na voljo francoska depilacija, depilacija bikini predela in depilacija vagine. Zadnje čase tudi priljubljena depilacija hrbta.
Laserska depilacija je trajna depilacija, ki vam prihrani veliko časa in denarja. Laserska depilacija in njene prednosti. Vabljeni v kozmetični salon Nika!
Depilacija hrbta, brazilska depilacija, depilacija brčic, depilacija obrvi, depilacija brade, depilacija lica, mini bikini depilacija, depilacija obraza, depilacija podpazduh, depilacija zadnjice, depilacija trebuha, depilacija brez trakov. Kozmetični salon Energomed.
Vabljeni v kozmetični salon, kjer boste med številnimi storitvami našli tudi trajno odstranjevanje dlak. Depilacija za ženske s pomočjo napredne ELOS tehnologije je izjemno učinkovita in varna. Kozmetični salon Nika, Duplica pri Kamniku.