Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Oči

Oči. Imate boleče ali otečene oči? Vam peša vid? Potrebujete pregled oči ali očala? Očesna ambulanta ali okulistična ambulanta je pravi naslov za vas.

Poskrbite za svoje oči. Ne naprezajte se pri branju ali vožnji in odpravite težave z bolečimi očmi. Okulistična ambulanta opravi strokoven pregled oči in vam priporoči prava očala ali leče. Imate boleče oči ali druge očesne težave? Očesna ambulanta - obiščite jo!

Okulistični pregledi, očala in kontaktne leče. Za prebivalce Ljubljane nudimo tudi obisk na domu. Optika in očesna ordinacija Zakovšek.
Optika Babnik J iz Ljubljane prisega na osebni pristop. Nudimo vam očala z dioptrijo, sončna očala, kontaktne leče, izdelke za vzdrževanje leč, čiščenje očal ...  
Slabo vidite na daleč? Morda na blizu? Imate kakšne druge težave z očmi? Pridite na pregled oči, kjer delajo priznani oftalmologi z večletnimi izkušnjami. Oftalmološka klinika v Zagrebu vam omogoča tudi operacijo sive mrene. Blagovna znamka HappyMed, Celje.
Laserska operacija oči je varna in zanesljiva. Opravljajo jo vodilni kirurgi v očesni kliniki v Zagrebu - očesna klinika dr. Vukas. Pred posegom je potreben temeljit pregled vida, nato pa sledi dogovor glede same operacije. Topmed Idealia, Celje.
Očesna ambulanta in kirurgija dr. Vukas v Zagrebu. Pridite na specialistični očesni pregled in se odločite za lasersko operacijo oči, ki je popolnoma varna in zelo zanesljiva. Naj bo vaš pogled v svet zopet oster in jasen. HappyMed, Celje.
Zdravstveni okulistični pregled vam je na voljo v dveh poslovalnicah Bonis (Optika Krstič) v Ljubljani. Obiščite nas in si zagotovite kakovostni pregled oči.
Imate težave z očmi? Se vam povečuje dioptrija, vi pa ne želite nositi očal? Okulistična ambulanta, ordinacija z najnovejšo tehnologijo v Zagrebu je pravi naslov za vas. Z našo pomočjo bodo vaše oči spet zdrave, vid pa oster in jasen. Blagovna znamka HappyMed, podjetje Topmed Idealia, Celje.  
Okulistični pregledi očesnega ozadja, meritve pritiska in pregled za očala in leče. V ponudbi imamo tudi sončna očala z dioptrijo, kontaktne leče in barvne leče z ali brez dioptrije. 
Korekcijska stekla izdelamo za vaša očala z dioptrijo. Kakovostna izdelava stekel. Leče in očala izdajamo tudi na recept, saj imamo pogodbo z ZZZS.
Okulistični pregled je priporočljiv za zdrave oči in vid. V optiki Krstič brezplačni očesni pregledi za kupce očal.
Optika Babnik J, Tržaška 204, Ljubljana – očesna optika z bogato ponudbo izdelkov. Očesna optika Babnik ponuja oseben pristop in kakovostne storitve.
Imate težave z očmi? Je vaša dioptrija vse večja? Obstaja rešitev - laserska operacija oči v očesni kliniki dr. Vukas v Zagrebu. Opravite okulistični pregled in se odločite za varen ter zanesljiv kirurški poseg. Poskrbite za svoje oči. Topmed Idealia, Celje.
Optika Zakovšek in očesna ordinacija je optika in ordinacija s pestro ponudbo: okulistični pregled - pregled oči s strokovnjakom. Kakovostna očala z dioptrijo, sončna očala in kontaktne leče. Tudi akcije za očala.  Obiščite nas v Ljubljani ali nas pokličite - prebivalcem prestolnice nudimo tudi pomoč na domu - izbor in nakup očal doma. Optika Zakovšek, Ljubljana.
V Zagrebu se nahaja vrhunska očesna klinika, kjer največji strokovnjaki opravljajo laserske operacije oči. S kirurškim posegom vam lahko odpravijo tako kratkovidnost in daljnovidnost kot tudi astigmatizem. Blagovna znamka HappyMed, Celje.
Najpomembneje je, da vam oftalmolog natančno opravi pregled za oči pri izdelavi očal in določi natančno dioptrijo. 
Privat očesna ambulanta Optike Krstič v Ljubljani vam bo s profesionalnimi specialističnimi pregledi oftalmologov v prostorih svoje okulistične ambulante Bonis polepšala dan.