Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Zobje

Zobje - boleči, beli, porcelanasti, keramični. Bolezni zob.

Zobje potrebujejo vsakodnevno čiščenje. Naj bodo vaši zobje lepi, naravno beli in urejeni. Bolezni zob pripeljejo do tega, da so zobje boleči. Porcelanasti ali keramični zobje postajajo vse bolj priljubljeni.

Če iščete ortodonta v Ljubljani, je naša ordinacija v Ljubljani na Viču. Obiščite zasebnega ortodonta v Ljubljani, ki je primeren tako za odrasle kot za otroke.
Ionska zobna ščetka je odlična rešitev za zdravee zobe. Ionska ščetka za zobe ION5 je vse kar potrebujete. Ionska zobna ščetka ION5 za brezskrbno ščetkanje.
Za čistočo vaših zob izberite ionsko zobno ščetko pri podjetju Eko Tehnologija, d.o.o. Ne bo vam žal.
Zobni implantati po akcijski ceni sedaj še ugodneje. Neboleč in hiter postopek brez operacije opravi zdravnik v le dvajsetih minutah. Povrnite si lep nasmeh še danes.
Zobni vsadki nadomeščajo manjkajoče zobe. Izberite vrhunske zobne vsadke po ugodni ceni. Cenik ostalih storitev dostopen v naši ambulanti v ljubljani.
Zobna prevleka in zobna kronater cirkon keramične prevleke: nudi jih sodobno opremljena zobna ordinacija | Za vas na voljo tudi cenovno dostopna zobna estetika
Zobni aparat z belimi zvezdicami je enostaven za čiščenje. V našem zobozdravstvu ga lahko dobite po ugodni ceni, ki jo lahko najdete v ceniku.
Vitamin D3 je izredno pomemben, saj brez vitamina D3 ni pogojev za pravilen razvoj.  Vitamin D3 sprej vsebuje vitamine naravnega izvora. Oglejte si še ostalo ponudbo podjetja Valens.
Vitamin D pomanjkanje lahko izzove bolečine v mišicah.  Želite preprečiti pomanjkanje vitamina D? Vabimo vas k ogledu spletne strani.
Hrvaški obozdravniki - DentVitalis
V Dentalni akademiji Vam nudimo ugodne cene ortodontskih zobnih aparatov - fiksni ali na gumice. Z velikim izborom barv bo nošenje zobneega aparata lažje.
Zobni aparati so še vedno edini način za popravilo zob. Najbolj se priporoča fiksni zobrni aparat za ves čas nošenja. Danes je zobne aparate mogoče enostavno očistiti.
Ugodna cena zobnih aparatov. Najbolj pogost je fiksni zobni aparat z zvezdicami. Lahko pa se odločite tudi za snemni aparat.
Z ionsko zobno ščetko je umivanje zob lahko in enostavno. Za ščetkanje zob ne potrebujete zobne paste.
V Dentalni akademiji na voljo številni zobni aparati, ki se razlikujejo po barvi in namenu - v zadnjem času je vedno bolj priljubljen zobni aparat za notranjo stran zob.
Zobna ščetka ION5 je najboljša naravna zobna ščetka, ki omogoča kvalitetno vzdrževanje ustne higiene. V primerjavi z zobno ščetko IONICA je veliko mehkejša.
Ultrazvočna zobna ščetka vam omogoča preprosto in učinkovito čiščenje zob brez zobne paste. Ultrazvočna zobna ščetka je primerna tudi za otroke in živali.
Zobna ščetka je zelo pomeben element skrbi za zobe. Tudi za prve zobke je potreno psokrbeti. Kupite otroku ultrazvočno zobno ščetko.
Naj postane zobozdravstvena ordinacija Babit vaše novo zobozdravstvo.Zobozdravstvo Babit Ljubljana – prijazni zobozdravniki za zadovoljne paciente.
Zobni implantat ali zobni vsadki. Tudi zobni implantati – cena ali zobni vsadki - cena.  Zasebno zobozdravstvo| zobni vsadek | zobni implantati| zobni implantanti