Odstranjevanje celulita: kako ga izgubiti ali vsaj močno omiliti?


Odstranjevanje celulita je vsekakor zelo zahtevno. Mnogi so tako že skoraj obupali nad iskanjem odgovora na vprašanje, kako izgubiti celulit. Na nogah oz. stegnih je težava običajno še posebej izrazita. Ker gre lahko za zelo motečo estetsko težavo, se je tudi znanost usmerila v iskanje učinkovitih tehnoloških rešitev za odstranjevanje celulita. Zdi se, da smo tako končno prišli do rešitve dileme, kako izgubiti celulit. Odprava oziroma odstranjevanje je možno s posebno terapijo, ki kombinira več različnih postopkov ...


Se tudi vi sprašujete, kako izgubiti celulit?

Kako izgubiti celulitKako torej poteka omenjena kombinirana terapija za odstranjevanje celulita? Gre za postopek odstranjevanja, ki združuje mehansko masažo ter segrevanje tkiv z infrardečo svetlobo in bipolarno radiofrekvenco (oba postopka potekata sočasno). Terapija je odlična izbira za vse, ki vas zanima, kako izgubiti celulit na stegnih in njegovo odstranjevanje z drugih delov telesa. Tovrstna odprava celulita je neinvazivna, nekirurška metoda, ki prinaša izjemne rezultate. Celulit na nogah oziroma na problematičnem delu telesa postane precej manj izrazit, v določenih primerih pa je možno skoraj popolno odstranjevanje celulita. Če ste torej tudi sami nesrečni ob pogledu na celulit - na nogah ali kjer koli drugje - in bi radi našli zares učinkovito metodo odstranjevanja, je to postopek, ki ga je vsekakor vredno preizkusiti.

OGLEJTE SI ŠE CENIK NEGE OBRAZA


Učinkovito odstranjevanje celulita - prvi rezultati že po nekaj tretmajih!

Odprava celulitaNe mučite se več z vprašanjem, kako izgubiti celulit na stegnih in drugih območjih. V BM Studiu imamo rešitev za vse, ki vas zanima, kako uspešno izgubiti celulit. Odprava oziroma odstranjevanje se izvaja s posebnim aparatom Velasmooth, ki uspešno združuje omenjena postopka - masažo oziroma limfno drenažo za pospeševanje mikrocirkulacije ter segrevanje kože, podkožja in povrhnjih maščobnih oblog, ki poskrbi za preoblikovanje ter krčenje kolagenskih vlaken. Končno imamo odgovor za vse, ki se sprašujete, kako izgubiti celulit oziroma ali je sploh možno odstranjevanje celulita. Odprava je lahko zelo hitra - bistveno izboljšanje namreč opazimo že po nekaj tretmajih odstranjevanja! Ne spreglejte pa tudi naše ponudbe laserskega odstranjevanja dlak.