Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Zdravilišče

Zdravilišče. Slovenska zdravilišča za hitrejše okrevanje ali oddih.

Zdravilišče za rehabilitacijo ali oddih. Obiščite dobra slovenska zdravilišča, kjer si boste nabrali novih moči ali hitreje okrevali po boleznih ali poškodbah.

Počitnice v toplicah so odlična ideja za kratek oddih od dela ali šolanja. V zdravilišču Terme Topolščica si boste zagotovo oddahnili in za to ne boste porabili veliko denarja.
Zdravilišča in terme v Sloveniji ponujajo vse, kar potrebujete za sproščujoč oddih ali uspešno okrevanje. Pooblaščeni smo tudi za Neckermann aranžmaje v termah in zdraviliščih. Slovenska zdravilišča
Si želite razvajanja za dva s svojim partnerjem? Privoščite si poceni vikend pakete v toplicah Terme Topolšica za dve osebi.
Zdravilišče Talaso Strunjan na izjemni lokaciji uspešno zdravi revmatična obolenja in pljučne bolezni. Rehabilitacija v mirnem okolju poteka zelo hitro. Obiščite nas in si privoščite sprostitev in športne aktivnosti. Talaso Strunjan je del skupine Term Krka, Novo mesto.
Zdravilišče Dolenjske Toplice vam nudi zdraviliško zdravljenje bolečin v križu, rehabilitacijo po poškodbah in operacijah. Zdravilišče ponuja tudi samoplačniške ali koncesijske specialistične ambulante. Zdravilišče Dolenjske Toplice in druga slovenska zdravilišča - Terme Krka, Novo mesto.
V Terme Topolšica lahko izbirate med številnimi različnimi vrstami savn, kar pomeni da boste zagotovo našli tudi pravo zase.
Če si želite počitnic ali pa morda le kratkega oddiha v naravnem zdravilišču, dajte priložnost zdravilišču Terme Topolšica, kjer vsa bodo zagotovo navdušili.
Termalna voda, neokrnjena narava ter osebje z veliko znanja vam lahko olajšajo okrevanje po možganski kapi - vse to in še več lahko najdete v zdravilišču Terme Topolšica.
Zdravilišče Term Krka. Zdravilišča Krka spadajo med najboljša slovenska zdravilišča za bolezni ožilja, bolezni srca, bolečine v križu in rehabilitacijo. Dolenjske Toplice, Šmarješke Toplice in Strunjan.Terme Krka, Novo mesto.
Privoščite si wellness za dva ter spravite iz sebe stres, ki se nabira v vas. Cene so ugodne, storitve pa zelo kvalitetne. 
Iščete terme, kjer boste dobili največ za vaš denar? Obrnite se na zdravilišče Terme Topolšica, kjer boste okusili najboljšo ponudbo v Sloveniji.