Sodobna kuhinja z otokom ali brez njega

Sodobna kuhinja je odraz sodobnega časa, ki od nas zahteva veliko opravkov v zelo kratkem časovnem obdobju. Postaja središče oziroma srce vsakega doma, kjer se zbira družina in uživa v okusni hrani.

Pohištvo Erjavec je podjetje z dolgoletno tradicijo, ki upošteva moderne smernice pohištva za dom, specializirani pa smo tudi za sodobne kuhinje. Trend sodobnih kuhinj v zadnjih letih so predvsem ostre ravne linije, funkcionalni predalniki, ki se odprejo na pritisk, kovinski ali kamniti elementi in visok sijaj. Pri načrtovanju nove kuhinje vam bodo Izdelali 3D izris in vam pomagali pri izbiri materialov in kuhinjskih elemenov. Vsako kuhinjo lahko tudi popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam.

sodobna kuhinja Erjavec

Sodobna nova kuhinja

Vsaka klasična ali sodobna kuhinja mora biti poleg tega, da je prijetna na pogled, tudi funkcionalna. Vaša nova kuhinja tako ne bo le moderna, temveč vam bo omogočila optimalen izkoristek prostora. Skupaj bomo zanesljivo poskrbeli, da vam bo vaša sodobna kuhinja v veselje še vrsto let. 3D izris kuhinje vam bo omogočil, da si boste zlahka predstavljali, kakšna bo vaša moderna kuhinja z otokom ali brez njega videti, ko bo postavljena. 

Najmodernejša kuhinja z otokom

Če imate na voljo dovolj prostora, lahko vaš dom polepša moderna kuhinja z otokom, saj kuhinjski otok prostoru doda prav posebno noto. Za ohišja in lica so na voljo različni materiali, od furniranega lesa do melamina, laminata in polimera. Izberete si lahko tudi pulte različnih barv in materialov, da bo vaša nova moderna kuhinja z otokom res zasijala. Zadnja leta so še posebaj priljubljeni pulti narejeni iz kamna. Opremite jo lahko z najbolj kakovostnimi vstavki, s katerimi bo prostor optimalno izkoriščen, predvsem pa boste vse potrebno imeli vedno na dosegu rok, kar je tudi bistvo vsake dobre sodobne kuhinje. 

sodobna kuhinja z otokom

NAČRTOVANJE KUHINJE Z OTOKOM