Sodobna kuhinja z otokom ErjavecSodobna kuhinja z otokom ali brez njega


Sodobna kuhinja je odraz sodobnega časa, ki od nas terja veliko opravkov v zelo kratkem času. Pohištvo Erjavec je podjetje z dolgoletno tradicijo, ki upošteva moderne smernice v zvezi s stanovanjem in pohištvom, specializirani pa smo za sodobne kuhinje. Seveda ste vabljeni tudi na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate slike izdelkov. Oglejte si našo ponudbo – morda se vaša nova moderna kuhinja (z otokom ali brez njega) skriva ravno pri nas. Izdelali bomo 3D izris kuhinje in vam pomagali pri izbiri. Vsako kuhinjo lahko tudi popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam.

 

Sodobna nova kuhinja

Vsaka klasična ali sodobna kuhinja mora biti poleg tega, da je prijetna za oči, tudi oziroma predvsem funkcionalna. V podjetju Pohištvo Erjavec vam z veseljem sporočamo, da imamo v ta namen na voljo omare 6 različnih višin in poglobljene elemente, s katerimi boste rešili težave s pomanjkanjem prostora. Vaša nova kuhinja tako ne bo le moderna, temveč vam bo omogočila optimalen izkoristek prostora. Skupaj bomo zanesljivo poskrbeli, da vam bo vaša sodobna kuhinja v veselje še vrsto let. Slike moderne kuhinjevaše sodobne kuhinje oziroma njen izris vam bo omogočil, da si boste zlahka predstavljali, kakšna bo vaša moderna kuhinja z otokom ali brez njega videti, ko bo postavljena.

 

Najmodernejša kuhinja z otokom

Če imate na voljo dovolj prostora, lahko vaš dom polepša moderna kuhinja z otokom, saj kuhinjski otok prostoru doda prav posebno noto. Elegantna in moderna francoska kuhinja je zdaj dostopna po zelo ugodni ceni. Za ohišja in lica so na voljo različni materiali, od masivnega ali furniranega lesa, do melamina, laminata in polimera. Izberete si lahko tudi pulte različnih barv in materialov, da bo vaša nova moderna kuhinja z otokom res zasijala. Opremili jo bomo seveda z najbolj kakovostnimi vstavki, s katerimi bo prostor optimalno izkoriščen, predvsem pa boste vse potrebno imeli vedno na dosegu rok, kar je tudi bistvo vsake dobre sodobne kuhinje. Slike modernih kuhinj pohištva iz ponudbe podjetja Erjavec najdete na spletni strani.

 

NAČRTOVANJE KUHINJE Z OTOKOM

 

Pohištvo Erjavec | Moderna kuhinja z otokom – povezave do naše spletne strani:

  • Sodobna kuhinja
  • Moderne kuhinje
  • Nova kuhinja
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
sodobna kuhinja, moderna kuhinja z otokom, moderne kuhinje slike, nova kuhinja, slike kuhinje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA