Absorbcijski gelspremeni tekočino v kompaktno zmes

Absorbcijski gel je narejen iz kristalov, zaradi katerih je omogočena hitra absorbcija tekočine. Absorbcija kristalov je izjemna, saj lahko tekočino spremenijo v želatino do 450-kratnika svoje teže.

Absorbcijski gel in njegove higienske lastnosti

Absorbcijski gel omogoča, da absorbcija tekočine poteka zelo hitro, kar zmanjšuje možnost razgradnje uree v amonijak, ki je vzrok neprijetnega vonja. Absorbcija nudi fizično izolacijo, kar zmanjšuje zračno oksidacijo želatinaste mase in s tem prepreči širjenje bakterij.

Absorbcijski gel dobite v več možnih oblikah

Absorbcijski gel je lahko v obliki praška ali v obliki integriranega dela v podlogah, ki je sestavni del vrečke za bruhanje in vrečke za nočno posodo. Absorbcijski gel pa lahko kupite tudi v obliki vodno razgradljive vrečke.

Absorbcijski gel v različnih oblikah je revolucionaren

Absorbcijski gel v raznih higienski vrečkah je revolucionaren, saj vam lajša nego na domu in preprečuje infekcijske okužbe vseh vpletenih. Absorbcijski gel v integriranih podlogah raznih pripomočkov, je namenjen umivanju pacienta v postelji, klistiranju ali pri hitri absorbciji v medicinskih laboratorijih itd.

Kemcel Trade | Absorbcijski gel - povezava do naše spletne strani: