Papirnate serviete


Naše papirnate serviete so narejene iz materiala, ki se imenuje airlaid material. Airlaid material je papir, izdelan po suhem postopku. Tako narejen Airlaid material je zelo mehak, vpojen, vodoodporen. Naši izdelki so vrhunski in za enkratno uporabo iz čiste celuloze. Primeren je tudi za izdelavo raznovrstnih izdelkov za gostinstvo, gospodinjstvo, obrt, kot so zaščitna obutev, delovna obutev, zaščitna maska, zaščitna oblačila, zaščitne rokavice.

Airlaid material

Airlaid material je dobavljiv v več primerih. Lahko je dobavljiv kot airland v rolah različnih širin in gramatur za izdelavo serviet, prtov, krpic za brisanje, rolic za brisanje v gospodinjstvu itd. Lahko se dobavlja tudi kot airlaid material, ki je plastificiran in se uporablja za izdelavo različnih prtov, nadprtov, podlog itd., ki ne prepuščajo tekočin. Na razpolago je tudi v številnih barvnih odtenkih, ki omogočajo raznovrstne kombinacije pri dekoraciji miz v gostinstvu in domovih. Oglejte si našo bogato, cenovno zelo ugodno ponudbo: krpe za poliranje, krpice, pripomočki za čiščenje, zaščitne maske, osebna zaščitna oprema. Krpice so treh vrst: Krpice Soft (v zavitkih ali v roli) so mehke in zelo vpojne krpice. Uporabljajo se pri brisanju in pri negi različnih površin. Narejene so iz celuloze, so obstojne na topila in so nepremočljive. Krpice Star (v zavitkih ali v roli) so za večkratno uporabno. So obstojne na topila in ne puščajo kosem. Omenjene industrijske krpe za čiščenje so narejene iz polipropilena in delujejo kot goba. Krpice Sensitive (v zavitkih ali v roli) so nežne kot vata.
Tanke krpe, ki jih lahko uporabljamo kot polirne ali negovalne krpe, so narejene iz naravne viskoze in so odporne na topila.

Kemcel trade d.o.o., povezava do naše spletne strani: