Modrozelene alge spirulina in rjave algelaminaria - zdravilne rastline z dna morja

Alge vsebujejo jod, minerale in naravno morsko sol. Modrozelene in rjave alge v kopeli delujejo poživljajoče in pomagajo pri razstrupljanju in čiščenju telesa. Vsebujejo veliko vitaminov, mineralov, joda in elemente v sledovih, ki izjemno koristijo našemu telesu.

Alge za razstrupljenje in učvrstitev telesa

Alge razstrupljajo telo, poleg tega pa ga tudi učvrstijo. Naravna morska sol, jod in minerali v pripravku za lepotni tretman vaše telo sprostijo in ga globinsko obnovijo. Učvrstitev kože, ki jo nudijo alge, je še posebno vidna pri celulitu. Alge spirulina odlično vplivajo tudi na nohte in lase, poskrbijo pa tudi za lepšo in bolj čvrsto kožo po vsem telesu.

Tako modrozelene alge spirulina kot rjave alge laminaria telo očistijo strupov in težkih kovin in vplivajo na hitrejšo obnovo tkiv.

Modrozelene alge spirulina in rjave alge

Alge spirulina so zelo dragocene tudi kot dodatek k prehrani, obenem pa imajo visoko prehrambeno vrednost že v majhnih količinah. Rjave alge laminaria pa so bolj primerne za zunanjo uporabo, saj odlično učvrstijo kožo in jo navlažijo. Odpravijo zastalo limfo ter spodbudijo krvni obtok in metabolizem. Poleg rjavih alg in modrozelenih alg lahko v naši spletni trgovini Kemcel Trade kupite tudi zdravilno blato fango za odlično detoksikacijo vašega telesa.

Alge - ponudba različnih vrst za različne dele telesa

Alge, ki jih nudimo so:

Oglejte si našo spletno stran in se odločite za kozmetični produkt, ki bi ga radi preizkusili.

Kemcel Trade | Modrozelene in rjave alge - povezava do naše spletne strani: