Oprema za nego na domu

Verjetno bo tudi pri vas prišel čas, ko boste morali poskrbeti za svoje starše približno tako, kot so nekoč oni skrbeli za vas. Prav gotovo se na nov način življenja ne bo enostavno privaditi, vsekakor pa vam bo pri oskrbi starejših lahko v veliko pomoč ustrezna oprema za nego. V podjetju Kemcel Trade d.o.o. vam je po ugodnih cenah na voljo kakovostna oprema za nego starejših, s katero bo nega na domu opravljena na preprost, hiter in diskreten način.


Oprema za nego - nega na domu in nega v domovih za ostarele

Nudimo vam raznovrstno opremo za nego na domu oz. za nego v domovih za ostarele:
- CareBag vrečke za urin in blato,
- GelMax vrečke za urin in blato,
- Aqua prednavlažene rokavice za umivanje in
- inkontinenčne zaščitne prevleke.
Celotna oprema za nego je izredno kakovostna in enostavna za uporabo.


Nega bolnika na domu

Tudi bolni in poškodovani včasih potrebujejo pomoč drugih. Nega bolnika na domu je še posebej pomembna, ko pacient sicer ni več v zdravstveni oskrbi, vendar še vedno ni sam zmožen opravljati osnovnih stvari, kot so skrb za osebno higieno, oblačenje, priprava obrokov, uporaba stranišča ipd. Umivanje z Aqua prednavlaženimi rokavicami za umivanje je izjemno enostavno, higienično in hitro. Z njimi bo nega bolnika na domu tudi stroškovno učinkovita, saj ne boste potrebovali vode, mila in brisače.


Nega starostnika v domačem okolju

Podobno kot nega bolnika tudi nega starostnika v domačem okolju zahteva veliko pozornosti, strpnosti in časa. Eden izmed načinov, kako v čim krajšem času v največji meri kakovostno poskrbeti za starostnika, je uporaba opreme za nego iz prodajnega programa podjetja Kemcel Trade d.o.o. Z njo postane tako nega na domu kot nega v domovih za ostarele precej enostavnejša. Negovalec z uporabo zgoraj naštetih izdelkov pridobi na času, zato se lahko še bolj posveti željam starostnika, ki je z ustrezno opremo negovan na udoben in diskreten način.

Več podrobnosti o opremi za nego bolnikov in starostnikov v domačem okolju si lahko ogledate na naši spletni strani www.kemcel.si.