Krpe za poliranje, čistilni pripomočki


V našem programu za industrijsko čiščenje nudimo brezsilikonske krpe za poliranje različnih velikosti, ki so narejene iz materialov, ki imajo veliko vpojnost. Krpe za poliranje se ponašajo tudi s čvrsto strukturo in vzdržljivostjo. Nekateri materiali se pri uporabi ne prašijo in ne puščajo vlaken na obdelovalnih površinah.

Krpice, čistilni pripomočki

Nudimo tri vrste krpic: Krpice Soft (v zavitkih ali v roli) so mehke in zelo vpojne krpice.
Uporabljajo se pri brisanju in negi različnih površin. Narejene so iz celuloze, so obstojne na topila in nepremočljive. Njihova glavna področja uporabe so v tiskarstvu kot krpice za čiščenje valjev in različnih površin. Tudi pri negi oziroma nanašanju čistilnih in polirnih past kot krpe za poliranje, pa tudi pri brisanju do suhega za gladke površine - čiščenje stekel. Krpice Star (v zavitkih ali v roli) so za večkratno uporabno (možno jih je ožeti). So obstojne na topila in ne puščajo kosem. Krpice kot pripomočki za čiščenje so narejene iz polipropilena in delujejo kot goba (ko vpijejo tekočino, jo lahko kasneje iz krpe iztisnemo ter krpo ponovno uporabimo). Njena glavna področja uporabe so v lakirnicah in avtopralnicah kot krpe za čiščenje, za čiščenje stekel, pri beljenju, v tiskarstvu. Krpice Sensitive (v zavitkih ali v roli) so nežne kot vata. Tanke krpice, ki jih lahko uporabljamo kot krpe za poliranje, so narejene iz naravne viskoze in so odporne na topila. Glavna področja uporabe so
kot krpe pri zunanjem čiščenju vozil in njihovi negi (specialno pri sijajnem kromu in lakiranih površinah), pri negi in čiščenju pohištva, za čiščenje stekel, v optičnih delavnicah kot čistilna krpa za zelo občutljive izdelke.

Kemcel trade d.o.o., povezava do naše spletne strani: