Vrečke za bruhanje in osvežilni robčki - CareBag

Vrečke za bruhanje z osvežilnimi robčki dobite v poovalnem setu CareBag. V setu so tri vrečke za bruhanje in vsaki je dodan osvežilni rbček. Seti pridejo prav vsem, ki jih muči potovalna slabost v avtu, avtobusu, avtionu ali ladji.

Vrečke za bruhanje - komu in zakaj so namenjene

Vrečke za bruhanje bodo prišle prav ljudem, ki jih muči slabost povezana z boleznijo ali potovalna slabost. Vsaka vrečka za bruhanje in druge telesne tekočine ima priložen osvežilni robček, ki nudi še dodatno higieno. Vrečka za bruhanje je namenjena odraslim in otrokom.

Vrečka za bruhanje - iz česa je narejena oz. sestavljena

Vrečka za bruhanje je narejena iz super vpojnega materiala, ki vsebuje absorbcijski gel narejen iz kristalov. Vrečke za bruhanje so žepne velikosti, zato jih z lahkoto shranite v avtomobilu ali ročni torbici. Vrečka za bruhanje in za druge telesne tekočine je diskretna in varna za uporabo.

Vrečka za bruhanje - lastnosti, ki jo odlikujejo

Vrečka za bruhanje je pripravljena za takojšnjo uporabo in vpije do 450 ml (telesne) tekočine. Super vpojna podloga in njena absorbcija tekočine želira, s čimer vrečke za bruhanje preprečijo umazanost okolice. Ker absorbcijski gel vrečke za bruhanje prepreči razvoj amonijaka, prepreči širjenje neprijetnega vonja. Vrečka za bruhanje je higienska in priročna potrebščina za na vsako pot.

Kemcel Trade | Vrečke za bruhanje - povezava do naše spletne strani: