Vrečke za nočne posode - superabsorbcijske vrečke

Vrečke za nočne posode so absorbcijske vrečke, ki so namenjene za prenosna stranišča. Vrečke za nočno posodo se uporabljajo tudi kot vrečke za bruhanje, urinske vrečke za moške, potovalne vrečke za nočno posodo in za prenosne WC škatle.

Vrečke za nočno posodo - materiali in način uporabe

Vrečke za nočno posodo ali vrečke za nočne posode CareBag so edinstvena in patentirana kombinacija vrečke s superabsorbcijskim sredstvom znotraj nje, kar omogoča, da vrečka za nočno posodo hitro vpija in želira različne telesne tekočine. Absorbcijski gel tekočino vpije in jo strdi v kompaktno snov, tako se z uporabo vrečke za nočno posodo izognete umazaniji.

Vrečka za nočno posodo - higiena in uporabnost

Vrečka za nočno posodo, tako kot vrečka za bruhanje, preprečuje možnost razlitja in škropljenja tekočine, hkrati pa vrečke za nočne posode in durgo zaustavijo širjenje neprijetnega vonja. Vrečka za nočno posodo je namenjena za nego na domu in bolnišnično nego. Vrečka za nočno posodo se po uporabi zapre in odvrže med odpadke.

Vrečke za nočne posode in njihove prednosti

Vrečke za nočno posodo so enostavne za nameščanje čez posode ali vedra. Vrečke za nočne posode ščitijo tam, kjer je možnost za prenos infekcijske okužbe z izločki. Zato ja vrečka za nočno posodo zelo primerna za preprečevanje bolnišničnih okužb.

Vrečke za nočne posode dobite pri Kemcel trade d.o.o.

Vrečke za nočne posode si naročite pri nas. Poglejte si našo spletno stran in ugotovite ali vrečka za nočno posodo ustreza vašim potrebam. Vrečke za nočne posode vam bodo olajšale nego ostarelih, bolnikov in marsikatero drugo opravilo povezano z nego na domu. Vrečka za nočno posodo je posebej priporočljiva tudi vsem bolnišničnim ustanovam, saj je izredno higienična in preprečuje nastajanje okužb.

Kemcel Trade | Vrečke za nočne posode - povezave do naše spletne strani: