Pošlji povpraševanje

Anatomski vložki za čevlje dr. BATZ za udobno hojo odraslih

Ohranite svoja stopala sveža in spočita ne glede na vaše službene in ostale dnevne obveznosti! Anatomski vložki in geli za obutev so namenjeni tako poslovnim kot tudi športnim naporom - tudi za zelo občutljive noge.

Anatomska obutev, anatomski čevlji


Anatomski vložki - kakovostni izdelki za dolgotrajno uporabo

Znamka dr. BATZ skrbi za vaše dobro počutje že 15 let. Več kot 30-letne izkušnje pri izdelavi anatomske in ortopedske obutve, so pripeljale do razvoja kakovostne obutve in vložkov za zanesljiv, zdrav in udoben korak. Anatomski vložki za čevlje so izdelani za vse vrste podvigov v službi ali prostem času - za medicinsko osebje in vzgojitelje, za športne navdušence in ostale, ki preživite večji del dneva na nogah. Natančen in strogo kontroliran proizvodni proces lepljenja v komori z vročim zrakom, ročno šivanje, naravni materiali - od mehkega ovčjega usnja do barv - in anatomski dizajn, ki zaznamujejo vsak anatomski vložek dr. BATZ, so zaslužni za odpravo vseh običajnih težav s stopali, ki pestijo odrasle.


Anatomski vložki za obutev - zdrav in svež korak tudi ob koncu dneva

Anatomski vložki niso namenjeni zgolj tistim, ki preživite dolge ure na nogah, ampak tudi vsem s kakorkoli občutljivimi nogami. Če ste podvrženi k pojavu trnov v peti, neprijetnim vonjavam, se vaša stopala prekomerno potijo, imate boleče sklepe, ploska stopala, opažate nepravilno držo, ste nestabilni na nogah ...? Vse to je lahko povezano z vašo obutvijo! V tem primeru so anatomski vložki za obutev lahko rešitev za vaše težave. Antibakterijski in masažni učinki, amortizacija udarca ob koraku, stabilizacija koraka in povečana zračnost so le nekateri od pozitivnih učinkov, ki jih ima anatomski vložek in njegova uporaba na vaša stopala.


Anatomski vložki za moške in ženske čevlje - različni modeli za različen namen

Ste že kdaj kupili anatomski vložek, ker ste želeli zmanjšati vlago v čevlju, le da ste na koncu ugotovili, da z njim ničesar niste dosegli? Anatomski vložki so na voljo v različnih oblikah, iz različnih materialov - za različne namene. Zatorej, preden kupite anatomski vložek za svoje čevlje, preverite, kateri je pravi za vas:
- za boj z neprijetnimi vonjavami so primerni anatomski vložki z aktivnim ogljem,
- za korekcijo drže v sandalih imamo anatomski vložek iz nevidnega gela,
- za težave s potenjem stopal vpojen in zračen anatomski vložek iz tekstila itd.


Za več informacij o posameznih modelih anatomskih vložkov in za ogled ponudbe anatomske obutve pa vas vabimo na našo spletno stran!