Zaščitne rokavice za higieno in varnost - del prodajnega programa podjetja Kemcel

Naše podjetje se ukvarja z dobavo profesionalne opreme, ki je namenjena kozmetičnim salonom in bolnišnicam ter drugim ustanovam, ki potrebujejo takšno opremo. Masažne mize, ležalniki in savne so standardna oprema za salone, spa in wellness. V naši ponudbi pa boste našli tudi različne negovalne in dezinfekcijske artikle, artikle za enkratno uporabo, kot naprimer zaščitne rokavice, zaščitne maske in halje, zaščitne vrečke ter razkužila za kožo in različne površine. Del negovalnega programa je naravna kozmetika Kurland®, ki je izdelana po starodavnih receptih in izboljšana z najnovejšimi spoznanji o rastlinskih učinkovinah. V ponudbi imamo tudi izdelke za higieno in nego starejših na domu, ortopedsko obutev ter Airlaid čistilne materiale za dom, medicino, laboratorije in industrijo.


Zaščitne rokavice - dobra izbira za zaščito rok v medicini in prehrambeni industriji

Sterilnost mora biti tako v medicini kot v prehrambeni industriji prioriteta. V Kemcelu se tega zelo dobro zavedamo, zato se trudimo, da bi negovalno osebje imelo na voljo kakovostna zaščitna sredstva za enkratno uporabo, kot so zaščitne rokavice, narejene iz različnih materialov (latex, nitril, vinil, itd..), ki poskrbijo za višji nivo higiene in manjšo možnost prenosa infekcij. Pri nas boste našli izdelke iz najsodobnejših materialov, ki omogočajo udobnost in hkrati zaščito. Na naši spletni strani boste našli zaščitne delovne rokavice, ki se uporabljajo pri vsakodnevnih procesih v bolnišnicah, zdravstvenih domovih, domovih starejših, zdraviliščih, v prehrambeni industriji ter tudi doma.


Zaščitne rokavice iz lateksa za dober občutek prijemanja

Rokavice iz lateksa se dobro prilegajo roki, zato zagotavljajo dober občutek prijemanja. Nudimo vam zaščitne rokavice iz lateksa tudi z dodano aloe vero ali pa z vonjem po pepermintu. Lahko pa se odločite za rokavice iz nitrila ali vinila, neotycona, itd..

Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran in trgovino!