Pripomočki za masažo - naravne kreme za obraz, roke in telo

Kakovostni pripomočki za masažo

Pripomočki za masažo niso le masažne mize, rokavice, vzglavniki in drugi podobni predmeti, pač pa tudi kreme za telo in olja, ki masaži dodajo pravo učinkovitost. Pri nas so na voljo visoko kakovostne naravne kreme za obraz in kreme za telo, med katerimi tudi izjemna krema za suho kožo in specifična krema za roke. Kvaliteto zagotavljajo skrbno izbrane naravne sestavine, s pomočjo katerih vsi ti izdelki postanejo vrhunski pripomočki za masažo. Prav vsi naši kozmetični pripomočki za masažo se odlikujejo po visoki tolerantnosti za vse tipe kože in so zaradi tega popolnoma varni.

Krema za suho kožo

Dobra krema za suho kožo mora vsebovati sestavine z visoko hranilno vrednostjo, ki kožo negujejo in ohranjajo elastično. Naša vrhunska krema za suho kožo je krema s kozjim maslom, ki je izredno bogata s snovmi, ki aktivirajo obnovo celic in preprečujejo staranje kože.

Naravne kreme za obraz

Za to, da je koža na našem obrazu negovana in zdrava, poskrbijo pripomočki za masažo, kot so naravne kreme za obraz. Pri nas imamo na voljo raznovrstne naravne kreme za obraz, odvisno od vrste kože. Na voljo so kreme s kozjim mlekom, z vitamini, kreme za pomlajevanje kože, osnovne negovalne ter naravne kreme za obraz z izvornimi celicami jabolka. Vse vsebujejo bogate in dragocene hranilne snovi, ki bodo vaš obraz naredile vsak dan lepši.

Krema za telo

Med glavnimi pripomočki za masažo spadajo kreme za telo. Pri nas nudimo kreme za telo, ki bodo zadovoljile vsak tip kože, od suhe do izredno občutljive. Vsaka naša krema za telo vsebuje edinstvene sestavine, ki bodo vašo kožo ohranjale mlado, lepo in elastično.