Kreme za obraz


Blagodejnost in koristnost kreme za obraz povečamo s pravilno izbrano kremo. Naša krema za obraz je 100 % naravno, hladno stisnjeno rastlinsko olje. V našem prodajnem programu imamo tudi masažna olja in kreme ter pilinge. Olja za masažo in masla vsebujejo vitamine, proteine in minerale, ter so zelo učinkovita za vlaženje kože, vsebujejo pa tudi mnogo hranilnih snovi, ki jih koža potrebuje, da ostane gladka in prožna. Dobro masažno olje kožo tudi neguje, ji vrača vlago, elastičnost in mehkobo. Ker so vsa naša masažna olja hladno stisnjena in 100 % naravna, so primerna tudi za uporabo pri zelo občutljivih tipih kože.

Kreme za telo

Ponujamo vam kreme za telo in tudi kreme za roke, kreme za obraz, masažna olja. Olja za masažo dandanes niso le medij za masiranje - da roke drsijo po koži, vendar imajo olja veliko večji pomen pri masaži. Z dodatkom eteričnih olj bazičnim oz. nosilnim oljem pa lahko kožo izboljšamo - tako njeno strukturo, kot tudi njeno vlažnost in mehkobo. Masaža olja se tekom masaže popolnoma vpijejo v kožo in zaradi tega ne puščajo mastnih madežev.

Krema za roke

Kreme za roke se različno hitro vpijajo v kožo. Vplivajo na človekovo zdravje in počutje in nam dajejo občutek ugodja. Tako kot naša masažna olja ne vsebujejo nobenih umetnih barvil, stabilizatorjev ali konzervansov, zato jih je priporočljivo hraniti v temnem in hladnem prostoru ter jih čim manj izpostavljati visokim temperaturnim spremembam.

Kemcel trade d.o.o., povezava do naše spletne strani: