Anatomska obutev in anatomski vložki za zdrav, udoben korak

Anatomska obutev in anatomski vložki za čevlje znamke dr. BATZ so namenjeni vsem, ki vsakodnevno obremenjujete svoje noge z dolgotrajnim stanjem ali hojo ter vsem, ki imate izredno občutljiva stopala in noge.


Anatomsko-ortopedska moška in ženska obutev za službo in prosti čas

Anatomsko-ortopedska obutev znamke dr. BATZ zagotavlja spočite in sveže noge ob koncu dneva medicinskemu osebju, vzgojiteljem in učiteljem, mamicam in ostalim, ki preživite večji del dneva na nogah. Za posebno občutljive noge so na voljo tudi anatomski čevlji iz mehkejšega usnja. Anatomska obutev v naši ponudbi je iz naravnih materialov in z naravnimi barvili, skrbno izdelana za kakovostno in dolgotrajno uporabo. Pozabite na bolečine v sklepih, obremenitev nog, vaš trn v peti ali nestabilno hojo ter se popolnoma posvetite svojemu življenju, delu in otroku! Anatomsko-ortopedski čevlji dr. BATZ vam bodo pri tem pomagali.


Anatomski vložki - za zimske čevlje ali poletno obutev, za boleče sklepe ali proti vonjavam

Anatomski vložki so namenjeni večjemu udobju in korekciji vaše obutve. Ne glede na vaše potrebe imamo za vas primeren anatomski vložek! To omogoča velik izbor materialov in modelov, ki sledijo današnjim trendom - za športno in elegantno obutev. Masažni, anatomski in drugi izmenljivi vložki za čevlje se za vas uspešno borijo proti:
- bolečim sklepom,
- nestabilni in nepravilni drži,
- neprijetnim vonjavam,
- prekomernemu potenju stopal,
- bakterijam,
- zdrsu pete,
- žuljem,...


Anatomski vložki so primerni za vsakodnevno obutev v vseh letnih časih - od sandalov do pohodnih čevljev. Anatomski vložki se prilagajajo vašemu stopalu, amortizirajo udarce in s tem zmanjšajo obremenitev sklepov. Skrbno izbrani materiali z svojo vpojnostjo ter antibakterijskim in proti-zdrsnim delovanjem skrbijo za udobje vaših stopal čez cel dan.


Privoščite si udobje tudi v najbolj napornih trenutkih dneva. Vabljeni k obisku naše spletne strani in spletne trgovine za več informacij o anatomski obutvi in vložkih za čevlje!